Nokolektiner
Nokolektiner
6 мая 2024, 20:18

Ладанка , срібло

Ладанка , срібло
Доброго дня, шановні камради , експерти та любителі аукціону віоліті.
Моє прохання до вас , надати будь яку інформацію по даній знахідці , можливо й оцінити ( саме її цінність як виробу )
Вагів не маю , замовив ,завтра ввечері додам фото ваги виробу.
Заздалегідь всім дякую.
З повагою.

Ответы: 0
13.05.2024АвторОтвет minelaboff
Куда ЛАДАН ЗАПИХИВАТЬ???
Перепрошую, лот виставив вчора, а ваше повідомлення побачив тільки сьогодні.Я написав в адміністрацію по даному питанню.Чекатиму їхньої відповіді, дякую вам за допомогу.З пов.
13.05.2024Ответ Nokolektiner
Ладанка - маленький мішечок із ладаном або якимось зіллям,мощами, що його забобонні люди носили на грудях як талісман.
13.05.2024Ответ minelaboff
Ладанка - маленький мішечок із ладаном або якимось зіллям,мощами, що його забобонні люди носили на грудях як талісман.
"Забобонні люди" плюють коли бачать чорного кота, не виносять сміття з хати після заходу сонця, а ладан та Святі Мощі носять віряни, ті хто вірує в Ісуса.
Те що ладанка, то ємність(не завше/не лише торбинка), тут я згоден.
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.