ECO
ECO
18 мая 2024, 21:18

Кулон або сережка

Кулон або сережка
Підкажіть будьласка по періоду виготовлення і як вияснити що за каміння. Це точно золото. Проби немає але перевіряли реагентами 583
Камінчик більше до зеленоватого відтінку.

18.05.2024АвторОтвет minelaboff
Якщо поганий настрій то це ваші проблеми. Якщо немає чого відповісти по темі то просто проходьте повз!!!!
Ответы: 0
Ответы: 1
18.05.2024
Який поганий настрій???
Хтось,щось перевіряв,АЛЕ ТОЧНО ЗОЛОТО,камінчик не зрозумілий,але зелений.
Це як треба оцінити авто,схожена на ваз але не точно!!!
18.05.2024АвторОтвет minelaboff
Я спробую ввічливо. Я не просив на око оцінити матеріал металу та каміння. Ще раз перечитайте вище описане.  Я попросив по можливості підказати по періоду виготовлення та яким чином дізнатись матеріал каміння. Я не просив на око то вияснити по фото. Як уточнюючий фактор я вказав що  матеріал при перевірці виявився золотом 583 проби а камінчик має зеленуватий відтінок.  А ви відповіли так ніби я прийшов пізно вечорі до вас до дому і вимагаю визначити по фото матеріал каміння.   От я і зробив висновок що у вас поганий настрій. Я все ж таки чекаю більш компетентну людину ніж ви  або вибачте....  більш адекватну.  Попрошу вас більше нічого тут не писати, вас як експерта я вже оцінив. Дякую.
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.