Здравствуйте.
Сегодня мной был выставлен лот -
который закрыт модератором по причине:
Неадресне виставлення.
Прошу модератора пояснить - в какой раздел я должен был выставить лот? Я в недоумении, т.к. выставил предмет из стекла в раздел "Фарфор, стекло"
С уважением, Amarcord.
В соответствии с Правилами Администрация имеет право:
закрывать лоты, оформленные с нарушениями данных Правил;
редактировать названия лотов и описания, противоречащие данным Правилам;
переносить лоты в соответствующие разделы;
закрывать лоты при постоянных неадресных выставлениях;
закрывать лоты для обсуждения в Сообществе.
В Вашем письме написано, что лот закрыт по причине:
Неадресне виставлення
Возможные причины закрытия лотов описаны в Правилах.
Если Аукцион оказывает услуги по сопровождению торгов, то почему лот просто не перенесли в иной раздел? Тем более,что это право Администрации. Постоянных неадресных выставлений у меня не было (последний раз лет 5-6 назад), Не пойму - чем я заслужил такое отношение?
Насчёт Ваших мыслей о сопровождении лотов, их переносе, а не закрытии - даю ссылку на ранее созданную тему, где такой вопрос обсуждался.
Оплата за модерацию лотов. За что мы платим?
Если коротко ответ был такой:
С уважением.
До чого там сірники?
От навіщо в лотах Продавці додають хто, що хоче? Невже Ви вважаєте , що багато людей міряє сірниками?
Будь ласка, оформить лот, за який Ви бажаєте отримати більше 17 тис,. коректно.
Єдине, на що хотів би звернути Вашу увагу: от у цьому випадку чітко і достатньо жорстко Адміністрацією застосовано правило Віоліті. Так само чітко було застосоване Правило стосовно мене - 9 днів тому я отримав попередження, за "флуд" в коментарях коли культурно запитав "високорейтингового" Продавця в лоті чи впевнений він у країні виробнику товару, яку він вказав (бо це була неправдива інформація), на що отримав відповідь, що він не впевнений, але так думає. А потім я культурно і толерантно навів йому посилання на цей самий товар, який був тут же проданий кілька років тому і інший продавець тоді вказував іншу країну і наявність дефекту. У відповідь почалася його істерика, не по суті проблеми, а хто я такий, чи я що веду статистику і все відслідковую і записую чи звідки я взнав, а він такий з високим рейтингом і він мене в бан і мабуть нажалівся в адмін, що я флуд розводжу в коментарях і мені дали попередження і на 9 днів блок там у коментарях.)) А йому нічого за невірну інформацію в описі.))
Так само: у сфері моєї зацікавленості (фарфорові фігурки СРСР) ціла купа статуеток виставлена з описом "Дивись по фото", "На фото", що є порушенням Правил Віоліті. І нічого - стоять собі спокійно і ніхто їх не закриває і, мабуть, не попереджує, бо змін в описі не відбувається. Я розумію, що за усіма важко вслідкувати, але, хотілось би, щоб якось однаковий підхід був.
Але це не стосується цієї теми.
В майбутньому раджу з таких питань завертится в службу підтримки Чат з підтримкою Віоліті
Всім вдалих торгів, а ще раз нагадую про важливість додержання Правил.