Аноним
Аноним
23 мая 2024, 19:06

Резервна ціна

Резервна ціна

Я новачок на сайті та не розумію ідею Резервної ціни, якщо Стартова ціна не влаштовує продавця то чому не можна відразу вказати підходячу стартову ціну котра вас влаштує та від котрої можна буде боротись за лот? В чому сенс?

Теги:
wadik1631
23.05.2024
Удалено автором
Аноним
24.05.2024Автор
Ну, все ще сенсу тут не видно. Люди будуть робити ставки при будь-якій ціні Початкової ставки. Якщо робити Початкову ставку котра не влаштовує продавця і вона не буде дотягувати до тої котра продавця влаштовує - це просто будуть ставки в нікуди та витрата часу, що продавця що бідерів. В чому проблема поставити відразу нормальну початкову ціну щоб люди могли нормально торгуватись та розуміти що їх ставки мають вагу та сенс та вони дійсно можуть перемогти з тою ставкою котру мають на даний момент?
wadik1631
24.05.2024Ответ Аноним
Удалено автором
Ответы: 0
Ответы: 1
23.05.2024
Добрий вечір. Перш ніж, щось писати або коментувати по даній темі я, дуже добре подумав би, чи е сенс, щось писати або коментувати и які можуть бути наслідки від мого комента, якщо я наважусь, щось написати. Бо на violity висять, не одні ігромани, а різні люди.
wadik1631
23.05.2024Ответ Yriigrom
Удалено автором
Ответы: 0
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.