Engine482
Engine482
28 мая 2024, 15:57

Ручка, якою підписано розірвання контракту з ректором НМУ В.Ф. Москаленко

Ручка, якою підписано розірвання контракту з ректором НМУ В.Ф. Москаленко

Доброго дня! В мене запитання щодо розміщення лоту. Я новачок у темі колекціонування, і зокрема ваш ресурс для мене також новий. Я маю унікальний предмет, який потенційно міг би мати цінність. Це ручка, якою було підписано наказ щодо розірвання контракту з колишнім ректором Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2014 році. Сама по собі ручка цілком звичайна, але я був тоді студентом,  ініціатором та учасником подій, які призвели до зміни ректора університету. Я отримав цю ручку з рук тодішнього в.о. міністра охорони здоров’я, при свідках, та зберіг на пам’ять, як символ перелому в історії Національного медичного університету, а згодом неоднозначності переломів, які робляться на висоті емоційної екзальтації. 
Аутентичність речі підтвердити можу, є багато доказів моєї участі у тих подіях, а також можливо залучити свідків. Я би хотів продати її з благодійною метою. Наразі я маю чіткий, детально пропрацьований план зі створення благодійного фонду, який сприятиме просуванню інновацій в психіатрії в Україні, а також вестиме просвітницьку роботу щодо ранньої діагностики психічних хвороб, і дестигматизації ментальних розладів. Я маю ряд необхідних компетенцій та досвіду, особисті контакти, а також ряд інших ресурсів, але для того, щоб професійно запустити роботу на дійсно професійному рівні, потрібно близько 4 млн гривень інвестицій. Моя мета – за 4 місяці від сьогодні, зібрати 30 000 000 гривень на закупівлю 10 доказових апарати для лікування депресій, ОКР, а головне ПТСР, який наразі є надзвичайно болючою проблемою воюючого та буде повоєнного суспільства. Ці апарати буде встановлено до кінця року в Інституті Ромоданова, НМУ Богомольця, КНП Психіатрія та 7 провідних медичних закладах України, які мають найбільший контингент пацієнтів з фронту, та готові одразу розпочинати роботу з методикою (мається на увазі достатня матеріально-технічна база, наявність площі під ТМС кабінет, наявність лікарів відповідної кваліфікації для діагностики, коректного призначення процедури та її проведення, середнього медичного персоналу, волі адміністрації до розвитку та впровадження інновацій). Це дасть змогу одразу розпочати навчання медичного персоналу, лікувальну роботу і надати якісну допомогу більш ніж 3000 постраждалих внаслідок війни, з приводу цілого ряду психічних та неврологічних розладів. Я би хотів зібрати ці кошти, або якусь значиму їх частину, за допомогою продажу ось цієї ручки. Також, на додачу до самого предмету для покупця, йтиме бонус: місце почесного члена правління фонду. Підкажіть будь-ласка, чи доречно буде розмістити такий аукціон на вашому сайті? Також питання стосовно механізму аукціону? Чи буде доречним виставити його за фіксованою ціною, за повну суму, яка потрібна мені для реалізації проекту (повний кошторис та інші розрахунки й додаткова інформація буде додаватись до посту). Чи краще визначити якусь стартову суму поменше і аукціон на підвищення ставок? Якщо так, то яку, як її визначити?

28.05.2024
Вітаю!
Ціль благородна. Можу побажати лише вдачі!
Розміщуйте лот в розділі "Благодійні лоти" - Благодійні лоти - список аукціонів - «VIOLITY»"
Велика стартова вартість - шлях в нікуди. Почніть з маленької суми та резервною ціною, яка Вас влаштує при продажі.
Ответы: 0
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.