ramblerok37
ramblerok37
9 июня 2024, 21:13

Монета Олвии и другие на определение

Монета Олвии и другие на определение
Добрый вечер.Находки не мои.Подскажите по подлинности,названию,номиналу по примерной цене.И в какой раздел поставить?Спасибо огромное.

Теги:
Ответы: 0
09.06.2024АвторОтвет paulito
Вітаю! Сучасні фантазійні монети. За античною тематикою. Сувеніри для туристів. З пов.
Дякую. Це 100% на Ваш погляд.Бо я такі вперше тримаю в руках,а власник стверджує,що особисто знайшов в землі..Можливо потрібно інші фото..чи таких взагалі не було?
Ответы: 1
09.06.2024АвторОтвет paulito
Дочекайтесь думки шановного експерта - Sagit. Я думаю що він підтвердить що це на 99.9% сувеніри.  З пов.
Ок дякую.З.Пов.
10.06.2024АвторОтвет sagit
Це сучасні вироби за античними мотивами. Цінності не мають, на жаль.
Дякую. Їх можна поставити, як копії, чи як сувенір?
sagit15739
10.06.2024Знаток
Перша чистий монетовидний сувенір, бо такої монети не існувало.
друга та третя - можна як копії, хоча рівень виконання тут невисокий.
vkf772470
12.06.2024
мені такі пропонували у Тунісі біля Колізею.  Місцеві "нумізмати".  Питаю: копії?  - Ніт, оригінали.  - Ну, кажу, оригінали я купляти не буду, бо не можна вивозити через митницю.  
Продавець зразу міняє тему: - так, копії, дешево.  
Але ми вже пішли.  І він ще пробігся за автобусом, канючив: ну дай хоч динар.
12.06.2024АвторОтвет vkf77
мені такі пропонували у Тунісі біля Колізею.  Місцеві "нумізмати".  Питаю: копії?  - Ніт, оригінали.  - Ну, кажу, оригінали я купляти не буду, бо не можна вивозити через митницю.   Продавець зразу міняє тему: - так, копії, дешево.   Але ми вже пішли.  І він ще пробігся за автобусом, канючив: ну дай хоч динар.
Перехитрив сам себе)Я про продавця.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.