sasha08
sasha08
30 июня 2024, 20:18

Срібний перстень лук зі стрілою - період?

Срібний перстень лук зі стрілою - період?

Вітаю! Шановна спільнота скажіть будь ласка якого періоду перстень? Матеріал срібло, не чистив, помитий водою, з пов.

30.06.2024Ответ КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Сюжетний перстень "Лук та стріли" нового часу (кінець 17 - початок 19 ст.) з ініціалами власника - L  та V.  Річ Посполита, Гетьманщина, Дике Поле.
Цифра 55 латиною не розглядається?😎
30.06.2024Ответ TerraRist
Абсолютно може бути. Не знаю, чи відзначали тоді 55-у річницю чогось. Такі випадки мені не відомі. І на перстенях також. Тому розгул фантазії може бути беззаперечним.
Ответы: 0
Ответы: 1
Ответы: 2
01.07.2024АвторОтвет Владимир30
Шановний Володимир я бачу Ваша тема, скажіть будь ласка що за перстень? Мені знайомі сказали що це перстень печатка , чи це так? Тоді ініціали виходять Л Г, місце знахідки  - береги р.Тясмин, з пов.
02.07.2024Ответ sasha08
Не видумуйте про Л та Г. Передивіться каталоги, якщо маєте доступ. Розповсюджений сюжет на перстнях. В ті часи ініціали престижно було наносили латиницею. Кирилицею писали повні імена північні "сусіди" з московії.
02.07.2024Ответ Владимир30
Будь ласка, можете надати для Спільноти фото чи посилання на аналогічні перстні того періоду з кириличними ініціалами? Все ж повинно обгрунтовуватися. Чи не так? Всі питання щодо ваших прояснень знімуться. А так - лише слова.
 І "дякую" за дизлайки...
02.07.2024Ответ КАПІТАН ZELENY
Я не ставив Вам ніяких дизлайків... Чесно...
І доказувать нікому нічого не планую і не зобов'язаний. 
Людина звернулася до мене з питанням,  я відповів. 
Лікбез влаштовувати ніколи, вибачте.
02.07.2024Ответ Владимир30
ОК. Без питань. Тоді зрозуміло. Виліз з нори "старий щур" ))
Мусат, я тобі писав - заспокойся. Тебе ніхто не чіпатиме. Веди себе по-людськи і "не стріляй в спину, ховаючись". Так ти дуже схожий на орків...
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.