КАПІТАН ZELENY
КАПІТАН ZELENY
1 июля 2024, 12:21

Денарій. Юлія Домна. COS III існує?

Денарій. Юлія Домна. COS III існує?

Доброго дня усім відвідувачам мого поста!
За відсутності інформації у джерелах (не знайшов за декілька годин пошуку), прошу підказати номер по RIC даного екземпляра монети.
Чи є описання такого динарія з PONTIF COS III на реверсі?
Може потрібно було шукати в монетах Сєвєра?
Наперед дякую за версії та відповіді. 

02.07.2024АвторОтвет sagit
Вдяка.
Раз такі справи, і монета неописана, чи можна розраховувати на підвищену вартість у порівнянні з іншими денаріями Юлії Домни?
Ответы: 0
Ответы: 1
02.07.2024АвторОтвет CheGevarrrra
Дякую. Я цю одразу бачив. Це імітаційний денарій ВМ 1972. Він бронзовий. 
Моя ж монета срібна. З "правильною" вагою та штамповкою. Різницю в якості штемпелей видно по фото неозброєним оком.
Тому перепутка, мабуть, найвірогідніший варіант.
Ответы: 1
sagit15737
02.07.2024Знаток
Щодо ціни - її визначать торги.
В цілому якогось ажіотажу подібні речі не викликають. Брак є брак, на поціновувача.

Скажімо так - ціна буде вищою, ніж на рядові денарії Домни у співставному стані. Але нижчою, ніж нерядові денарії Домни, особливо якщо вони в гарному стані.
На мою думку - варто спробувати від 2500-3000 грн.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.