Andrian699
Andrian699
12 июля 2024, 19:16

Клейма на визначення(столові прибори)

Клейма на визначення(столові прибори)
Доброго дня! Шановні експерти, допоможіть будь ласка визначити походження цих клейм.

13.07.2024
Добрий день!
А можливо описати історію цих приборів: звідки, коли, купувалися, в спадок дісталися, може інше? Просто цікаво. У них, судячи по клеймам, непроста "доля" )
Ответы: 0
Ответы: 1
13.07.2024
ОК. Тепер пройдемо по клеймам.
Лебідь в овалі. Клеймо французської пробірної палати на срібні вироби, які ввозилися на територію Франції. Гадаю, що хазяїнами приборів були саме французи. Їх вензельна аббревіатура на ручках.
Але звідки ж завезли? І от тут саме цікаве. Клеймо орла з літерою - герцогство Модена (сучасна Італія). Далі "сюжет закручується" )) Герцогство перестало існувати в 1854 році. Це відповідь на вік виробів. Стан ідеальний, як на предмети, яким більше 170 років. 
Ну, а яким чином вони опинилися знову в Італії, то вже ніхто не розповість.
13.07.2024АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
ОК. Тепер пройдемо по клеймам. Лебідь в овалі. Клеймо французської пробірної палати на срібні вироби, які ввозилися на територію Франції. Гадаю, що хазяїнами приборів були саме французи. Їх вензельна аббревіатура на ручках. Але звідки ж завезли? І от тут саме цікаве. Клеймо орла з літерою - герцогство Модена (сучасна Італія). Далі "сюжет закручується" )) Герцогство перестало існувати в 1854 році. Це відповідь на вік виробів. Стан ідеальний, як на предмети, яким більше 170 років.  Ну, а яким чином вони опинилися знову в Італії, то вже ніхто не розповість.
Я в захваті!!! Вельми вдячний, КАПІТАН  ZELENY!!! Навіть і не знаю, що думати... Нажаль мама померла і не знаю як вони в неї опинились. Можливо підскажете сайти з європейськими колекціонерами?
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.