Client786257
Client786257
20 июля 2024, 02:18

Автентика з колекції

Автентика з колекції

Я починаю продаж своєї колекції строїв та окремих елементів одягу. Збирала і підбирала це все приблизно 15 років для фотопроєкту. Але через складні сімейні обставини і війну я не зможу це зробити. 

Буду викладати поступово. Про стан і походження цих речей буду писати те, що дізналася від попередніх власників. Одяг яскравий, гарний, в гарному стані. Я збирала стрій для фото і тут все цим сказано)) Опис під фото, додаткові фото і фото аксесуарів у коментарях до фото. Речі не пру і не прасую принципово (щоб не псувати їх зайвий раз). 

Вже виклала перших 10 позицій. До цього продавала тільки двічі тут. Тому рейтинг продавця маю невеличкий. 

Усі кошти з продажу використаю на лікування і реабілітацію. Усім буду вдячна сприяння. Пишіть питання у коментарях якщо є запит на якість елементи строю.

25.07.2024АвторОтвет NataliiaKho
Дякую Наталія! Зараз 9 лотів стоїть у продажу. Готую до публікації ще 10 лотів. Вам цікаво окремі лоти дивитися і купувати чи цілі строї? Або наприклад комплекти (крайка та запаска, або крайка і спідниця, сорочка і спідниця)? Буде цікава Ваша думка
Изменено автором 25.07.2024
Ответы: 0
Ответы: 0
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.