Ketrinket6
Ketrinket6
1 августа 2024, 15:06

Блюдо Коростень. На визначення ціни

Блюдо Коростень. На визначення ціни

Добрий день. Прошу визначити приблизну ціну блюда. Рік по клейму  1955-1959рр. Такого розпису в гуглі ніде не знайшла. Діаметр 36 см.

lufa363
01.08.2024
Ну так візьміть за основу ціну тарілки  з однотипним  розписом, я не думаю ,що повинна бути якась  різниця . Це ж ваше оголошення на ОЛХ, правда?  Ви ж і самі непогано справляєтеся з встановленням ціни. Посилання-
Оголошення OLX.ua: сервіс оголошень України — купівля/продаж бу та нових товарів, різноманітні послуги на сайті OLX.ua
Изменено автором 01.08.2024
Ответы: 0
01.08.2024Автор
дякую, за відповідь. В мене нема оголошень на олх. Просто цього малюнка взагалі немає в інтеренеті, навіть схожих. Тому прийдеться дійсно встановлювати ціну на свій розсуд.
lufa363
01.08.2024Ответ Ketrinket6
Може і не ваше оголошення . Просто схожа стилістика письма. Там таке ж блюдо ( трохи інший розпис)- і клеймо, і діаметр, і форма. Можете глянути, яку вартість ставлять. Як на мене, то ціна завищена. Але  ви собі краще вирішите.
01.08.2024Ответ lufa
Доброго дня усім. Погоджуюся з шановною    lufa - ціна по тому посиланню явно завищена. Тут на Віоліті сервізи повні Коростеня по 500-1000 гр. От даю посилання на продані 3 тижні тому коростеньске блюдо (близько 30 см у діаметрі) та 5 чашок, правда  більш пізнього випуску
Фарфор Коростень 6 предметов
Але, звичайно ціна - чисто на розгляд власника, раз на раз не приходиться. Удачі!
Ответы: 0
Ответы: 1
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.