08.11.2023
Схоже на півгріш: Владислав Ягайло(1386 - 1434). Монета в непоганому стані, раджу виставляти на аукціон, думаю буде коштувати близько 400 - 800грн.
Ответы: 0
08.11.2023Автор
Дякую. Підкажіть по різновиду  і що під короною який символ чи літера.  Можливо має якусь рідкість чи звичайній? Наперед дякую. З повагою.
08.11.2023
Особливої рідкості мені здається немає, на скільки я знаю (Можливо не точно), що вони карбувались тільки у Кракові, а цей знак, що під короною якраз і є знак мон. двору.
Изменено автором 08.11.2023
Ответы: 1
08.11.2023Ответ vasjuha
Можна поцікавитися чи не підводять мої знання, що ці монети цього короля карбувалися тільки на мон. дворі Кракова?
09.11.2023Ответ Domko
Можна поцікавитися чи не підводять мої знання, що ці монети цього короля карбувалися тільки на мон. дворі Кракова?
З 1407-го року запрацював мон. двір Всхова, де бились ці монети, тільки інші знаки під короною.
 З пов.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.