29.08.2024
Добрий день!
Мої вітання!
Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" ))
Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...).
Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
29.08.2024АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Добрий день! Мої вітання! Дякую за тему! Нарешті, "мій хліб" )) Я ніколи в житті не тримав в руках ножі компанії Hubertus, вироблені до 1945 року.  Швидше за все, це спеціальна репліка Kuno Ritter (який став співвласником Hubertus)  для колекціонерів. Про це свідчить і відсутність RZM -клейма (якщо ви знаєте, що це...). Це післявоєнний ніж, але зроблений на заводському обладнанні. Компанія Hubertus Schneidwarenfabrik була створена в 50-х роках з Kuno Ritter KG і набутою компанією J.Albert Schmidt та Gebr.Gräfrath.
Вітаю.Дякую.Ні тема не моя.Я знаю тільки те, що це ніж.Скажіть будь ласка на Ваш погляд яка адекватна ціна для старту?З Пов.
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.