Golotiuk
Golotiuk
9 ноября 2023, 18:44

Прошу будь ласка допомоги, шеляг R7??

Прошу будь ласка допомоги, шеляг R7??

Доброго вечора шановні форумчани, а також шановні експерти Violity. Трапились мені такого плану монети, серед яких і ця цікава монета. Прошу Вашої експертної допомоги і думки, тому що мені проглядається саме 1667 рік і по каталогу він відзначений як R7. Чому саме 1667 проглядається, тому що є  матеріал, тобто такі ж монети інших років і маю можливість порівняти, тобто 1665,1661,1666,1664,1663 відрізняються від цієї. Сімка в кінці проглядається як топор буває  в полугрошах і трояках. Прошу будь ласка Вашої думки і допомоги. Всім наперед дякую за Ваші відгуки.

Ответы: 0
Ответы: 1
10.11.2023Автор
Доброго дня. Омь фотографія з датами 1664,1663,1665,1666. Мені здається, що п‘ятірка зовсім інакше викарбована на монеті, зовсім не таку структуру має. Чи не так?
Изменено автором 10.11.2023
11.11.2023АвторОтвет йфяйфяйфя
Зрозуміло,дякую Вам за відповідь.Ще з Вашого дозволу маю питання такого роду. Якщо я маю бажання виставити цю монету на торги, то як правильно виставити тоді її? Гадаю якщо немає підтвердження експертів аукциону,то її знімуть з торгів чи ні? Чи то я щось не так вже собі думаю. З повагою.
15.11.2023АвторОтвет йфяйфяйфя
Звичайно можна виставляти, так можете і назвати як бачите  - "Литовська боратинка Яна Казимира, схоже 1667 року"...
Зрозуміла, дуже Вам дякую за відповідь. Буду  виставляти. З повагою.
04.01.2024АвторОтвет Omega58
Доброго дня Omega58. Перепрошую, але трішки не зрозуміла про що саме Ви написали. Можливо більш обгрунтований коментар будь ласка ? Буду дуже Вам вдячна. З повагою.
04.01.2024
Боратинки 1667 року з офіційних литовських монетарень- нема.Всі відомі екземляри- фальшаки з епохи,майстерно виконані.В каталозі Fortress багато помилок.Ваша монета -не фальшак 1667 ,а просто через брак карбування останньої цифри,вийшло щось схоже на 7.
Omega58 можливо Ви  праві, але  чим Ви це можете підтвердити цю інформацію ? Наприклад, каталог  Fortress  не разу ніби не підводив. До того ж я спираюсь на його, тому що там описано три різновиди  саме цього року 1667. Я вважаю, що  якби був описаний один різновид, то могли б бути сумніви, а так цілих три описано. Можливо я не права все ж таки, я проти нічого немаю. Але, наразі  я на руках бачу монету,яка дуже подібна на монету з каталогу і якої на просторах аукциону ще не зустрічала. В любому випадку мені дуже приємно, що Ви відгукнулись і поділились інформацією, я це дуже ціную в людях і дякую Вам.  Якщо можливо є посилання інформації, що десь щось можна прочитати по даній тематиці ( саме про цей різновид ), надішліть будь ласка. З повагою.
Дуже дякую, але я  прошу без образ. Мені справді цікаво прочитати більше інформації по цій монеті, тому прошу поділитись Вас будь ласка джерелом інформації більш детально. Буду Вам дуже вдячна. З повагою.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.