caparol
caparol
2 сентября 2024, 19:55

Прикраса з бірюзою.

Прикраса з бірюзою.

Доброго дня, шановні.
Трапилися в Київській області, біля річки Рось в одній ямці такі знахідки... півгодини вишкрябував з сухої землі. Супуткою були залізні вістря та хрестики КР. Прохання допомогти з визначенням: може бути КР чи більш пізні вироби? Може й сучасне?
 Заздалегідь вдячний за допомогу,
                                                              Caparol.

Ответы: 0
03.09.2024
Доброго здоров’я! Не Русь, федерати Русі, огузи (ака чорні клобуки, торки). Хрестики в їхніх похованнях теж знаходять, як і бубонці. Якщо продаватимете накладку, залиште, будь ласка, посилання в темі. З повагою!
03.09.2024Автор
Дякую за допомогу ДРУГ РОМЕО та SNECHKUS.
Планую виставити на продаж усе разом, тільки не знаю в який розділ: в Металопластику, Різне давнє чи Біжутерія?
04.09.2024Ответ caparol
Дякую за допомогу ДРУГ РОМЕО та SNECHKUS. Планую виставити на продаж усе разом, тільки не знаю в який розділ: в Металопластику, Різне давнє чи Біжутерія?
Мабуть, металопластику, її тут більше, накладка 11 ст.  З повагою!
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.