Ivan_01_
Ivan_01_
6 октября 2024, 21:37

Олов'яні солдати

Олов'яні солдати
Вітаю. Я тут новачок тому прошу тапками не кидати! Допоможіть оцінити данні форми для подальшого продажу. В ідеальному (новому) стані! Продавати все разом чи поштучно?

06.10.2024
Добрий вечір!
Чому одразу тапками? Невже ми тут такі суворі та злі? Якщо людина вихована, адекватна, не зверхня - раді вітати в Спільноті )
Гарний у вас набір. Якби в мене було багато вільного часу та я колекціонував мініатюри солдатів різних армій, я б, мабуть, прикупив би )
Продати окремо ви не зможете, бо на весь набір тільки одні фарби. Тому, тут без варіантів. А щодо зацікавленості можете не перейматися. Охочі будуть. Але вірно визначіться з ціною. Спробуйте з резервною вартістю, за яку вам не шкода буде розлучитися з товаром. Якщо резерв не буде досягнуто, ставте старт трохи вище реальної останньої ставки і слідкуйте за торгами )
Вдачі!
06.10.2024АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Доброго вечора. Дякую за теплі слова та інформацію! Детальніше вивчу правила і умови сайту та створю тему для продажу.
Все-таки уяви не маю з якої ціни хочаб стартувати за весь набір. З повагою Іван.
Ответы: 0
Ответы: 1
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.