Lvivskij_Numizmat
Lvivskij_Numizmat
11 октября 2024, 02:25

Сучасний український художник світового визнання

Сучасний український художник світового визнання
Усіх вітаю, цікавить думка спільноти з приводу живопису сучасного українського художника Володимира Немири. 

11.10.2024
І Вам вітання.
Ви хочете, щоб творчість художника оцінили по фотографіях?!
Ну, знаєте, у мене чорно-білий телефон, дружина подивилася і, за її переказом, погляд зупинився лише на цій роботі, трохи замислилася.
Ответы: 0
11.10.2024Автор
Дякую за Ваш коментар! Я додав фото картин за для ідентифікації самого художника, скоріше цікавить, чи суспільство знає про цього митця. З того, що я дізнався з вікіпедії, він ще є художник-графік, тому перегляд його робіт у чорно-білому більш ніж актуальний;)
11.10.2024
Буває чорно-біле має більший емоційний фон, ніж кольори. Додав трохи філософії, вийшло "Віра, Надія, Любов та Тлінність буття". Вибачте за колаж. 
Кераміку його дружини Катерини точно бачив, його картини вживу, здається, так.
11.10.2024АвторОтвет ANDRT
Буває чорно-біле має більший емоційний фон, ніж кольори. Додав трохи філософії, вийшло "Віра, Надія, Любов та Тлінність буття". Вибачте за колаж.  Кераміку його дружини Катерини точно бачив, його картини вживу, здається, так.
На днях був присутній на його виставці, у Новому Яричеві, Львівської області. Там власне теж були представлені скульптури та кераміка Пані Катерини.
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.