ramblerok37
ramblerok37
16 октября 2024, 11:43

Про безпеку угод!

Про безпеку угод!

Вітаю. Можливо не тільки в мене виникло таке питання.Як покращити безпеку угод з продажу. Давно-давно на форумі рейтинг мав значення.Потім була верифікація нажаль в наслідок певних обставин її зняли.І тепер на мою думку рейтинг, який заробити не так легко взагалі нічого не значить.Ти продаєш лот і повинен його відправити людині з рейтингом -7 накладним і потім йому телефонувати 10 разів і просити забрати лот.Чи відправити людині яка на форумі 3 дні також накладними і думати обманутиь
чи ні.Бувають сумми не по 500 гр.Я розумію,що можна поставити обмеження по рейтингу,але якщо на торгах відразу багато лотів і їх вартість дуже різна.І певні обмеження будуть суттєво впливати на деякі лоти і іх ціну.Чому не можна зробити так,як було колись,що згідно рейтингу можна було мати право навіть на предоплату ,а люди з негативним не могли диктувати правила?Або чому не можна зробити роздільний рейтинг ,щоб була змога вибрати рейтинг для ставок для кожного лота окремо.Щоб хоть якось себе убезпечити.

16.10.2024
Доброго всім ,  хто зайшов в цю тему . Повністю підтримую автора теми , якщо  верефікацію зняли  то поверніть правила , які були до цього , пов'язані з репутацією . Хто за , тисніть палець вверх .
Ответы: 0
26.10.2024Ответ TOLYANICH
Доброго всім ,  хто зайшов в цю тему . Повністю підтримую автора теми , якщо  верефікацію зняли  то поверніть правила , які були до цього , пов'язані з репутацією . Хто за , тисніть палець вверх .
Вітаю.
Дуже слушне зауваження - всі багаторічні, бездоганні напрацювання, по здобуттю торгівельно-купівельної репутації безпідставно анульовані.
  Навіщо руйнувати те, що бездоганно працювало?
 Зараз, за новими правилами - користувач з репутацією ,,мінус 1000" абсолютно рівний в правах з користувачем з репутацією ,,плюс 1000" - дуже ,,мудре" рішення....
   Зараз всіх, під одну гребінку, загнали в ситуацію ворони:
Ответы: 2
16.10.2024
Підтримую. Рейтинг , що зароблявся роками нічого невартий. Десять днів на форумі три мінуси за невикуп, а ти все одно відправляй наложкою і надійся на краще. Навіть несмішно.
Ответы: 5
Ответы: 1
16.10.2024
Удалено автором
16.10.2024
Удалено автором
16.10.2024
Як на мене, було б непогано зробити щось на кшталт ОЛХ доставки  чи Пром оплати. Купив лот,  оплатив на рахунок аукціону, підтвердив отримання, продавець гроші отримав
16.10.2024
Все это понятно и НЕ понятно. Есть люди у которых минус образовался случайно и давно , это случайность и минус небольшой. Но когда например минус 20 - 30 и человек требует наложку или когда он на виолити совсем недавно - это нонсенс. Надо все таки устанавливать какие то ограничения для наложки. Не давно , у покупателя рейтинг МИНУС  32 и он требует отправить наложкой , люди добрые КОМУ отправлять ????? И почему администрация с такими минусами вообще держит их на площадке ???
wadik1631
22.10.2024Ответ olegmylavko777
Удалено автором
16.10.2024
Многие опять напишут - ставьте ограничение по рейтингу. Пардон , это выгодно для ОДНОЙ тематики и НЕ дешевой , а по НЕ дорогим лотам это абсолютно не выгодно.
17.10.2024Ответ olegmylavko777
Многие опять напишут - ставьте ограничение по рейтингу. Пардон , это выгодно для ОДНОЙ тематики и НЕ дешевой , а по НЕ дорогим лотам это абсолютно не выгодно.
Можете логично объяснить почему не выгодно ограничивать попадание к вам покупателей с ЛЮБЫМ красным рейтингом?
 Про "случайно" полученный красный рейтинг - это всё сказки для дошкольников.
Изменено автором 17.10.2024
17.10.2024Ответ TFMsale
Попробую объяснить. 1. НЕ с любым красным рейтингом , когда вижу минус 7 - 10 просто настораживаюсь , сам стараюсь вести себя честно и от других хочу того же. Не люблю нервотрепку , вредно для здоровья : ). 2. "Сказка для дошкольников " ? Пример из жизни - человек жил в 3 парадном , 1 парадное прошел , возле 2 подскользнулся упал , ударился , реанимация , месяца 1,5 кома , слава богу очухался. Больничный не брал так как не работал. Возможно за это время минусов красных нахватать ? Думаю , что возможно. И таких СЛУЧАЙНЫХ примеров  , а тем более война , может быть куча.
17.10.2024Ответ olegmylavko777
Попробую объяснить. 1. НЕ с любым красным рейтингом , когда вижу минус 7 - 10 просто настораживаюсь , сам стараюсь вести себя честно и от других хочу того же. Не люблю нервотрепку , вредно для здоровья : ). 2. "Сказка для дошкольников " ? Пример из жизни - человек жил в 3 парадном , 1 парадное прошел , возле 2 подскользнулся упал , ударился , реанимация , месяца 1,5 кома , слава богу очухался. Больничный не брал так как не работал. Возможно за это время минусов красных нахватать ? Думаю , что возможно. И таких СЛУЧАЙНЫХ примеров  , а тем более война , может быть куча.
При таком случае как вы описали, рейтинги не выкупа можно убрать через модераторов. Если есть пруфы переписки когда это отказались сделать , логично их предоставить. До этого момента это фантазии всё.
 Я знаю кому я оставлял отрицательные  отзывы и  за что. Упёртые люди делающие только как им выгодно, вообще не уважающие чужое время и расходы. Они всегда и со всеми во всех ситуациях будут вести себя так. 
 И знаю как мною были получены  отрицательные  отзывы за не отправку в начале войны, вот прям их много было .Все проблемы при участии контрагентов  и модераторов были решены. Все отзывы удалили, рейтинг восстановился. 
 Помню подлеца который под шумок начала войны 28.02.2022 оставил по нормально прошедшей довоенной сделке отрицательный отзыв, тоже модераторы всё убрали.
  И все таки есть разница между "красным рейтингом" горящим всеми огнями и 1-2 отрицательными отзывами при всём "зелёном".
 Подождите сейчас ещё набегут красные и расскажут пару историй....))
Ответы: 18
16.10.2024
Разные бывают и покупатели ! После долгого молчания Покупатель вышел на связь и я отправил Два довольно не дешевых лота в его адрес , прошла почти неделя и посылка перешла в режим платного хранения ! Человек ее не забирал , а дискомфорт испытывал я, попытался набрать Покупателя , телефон вне связи! Причем Покупка была полностью Оплачена! 
Посылку все же забрали , такой вот случай!
22.10.2024АвторОтвет JulesVerne
Разные бывают и покупатели ! После долгого молчания Покупатель вышел на связь и я отправил Два довольно не дешевых лота в его адрес , прошла почти неделя и посылка перешла в режим платного хранения ! Человек ее не забирал , а дискомфорт испытывал я, попытался набрать Покупателя , телефон вне связи! Причем Покупка была полностью Оплачена!  Посылку все же забрали , такой вот случай!
А у мене так же но там наложка..потому ,что модератор так сказал...там рейтинг 0 и два дня на форуме..но наложка..Но рейтинг у человека уже изменился на -10 и задании.. но модератор все равно сказал наложка..хорошие правила..
16.10.2024
Удалено автором
16.10.2024
Удалено автором
16.10.2024
Панове, якщо я не повернуся з ротації, то все ж не вважайте мене комуністом))). Війна дуже впливає на торгівлю, навіть коли  торгівля це хоббі, з елементами гри). Це факт. Які рейтинги, коли люди в 22-му повиїзжали, сиділи в окопах, потрапили в окупацію, загинули, а Віоліті їм штампувала мінуси? Забудьте правила до кінця військового стану. Включайте нюх на порядність, її і до війни було більше, і під час війни. Буде і після).
16.10.2024АвторОтвет Plovdiv777
Панове, якщо я не повернуся з ротації, то все ж не вважайте мене комуністом))). Війна дуже впливає на торгівлю, навіть коли  торгівля це хоббі, з елементами гри). Це факт. Які рейтинги, коли люди в 22-му повиїзжали, сиділи в окопах, потрапили в окупацію, загинули, а Віоліті їм штампувала мінуси? Забудьте правила до кінця військового стану. Включайте нюх на порядність, її і до війни було більше, і під час війни. Буде і після).
Так не про те мова.Не про тих людей,які давно тут..а про тих які недавно.Нюх))
16.10.2024АвторОтвет Plovdiv777
Розповідають, що в цугундері кажуть : "Як в хату зайшов, таке і відношення". А старий чи молодий нема значення)
))Можливо й так,але тут в хаті зі старими проблем набагато меньше.А молоді і правил не читали..
17.10.2024Ответ Plovdiv777
А еще говорят " встречают по одежке провожают по уму". Если продавец только пришел на аук. с интересными и не очень лотами и и за какой то месяц успел попортить нервы ВСЕМ, и как продавец и как покупатель , то такому ограничение по рейтингу не помешало бы.
17.10.2024
Фундамент данной темы - это не знание правил и функционала Виолити автором. Такое часто встречается. Просим улучшить то, что работает идеально.
Рейтинг покупателя к теме наложенных платежей,  абсолютно не при чем, от слова вообще. Я задам вопрос Автору. Давайте послушаем его ответ.- А что вы делаете, каковы ваши действия, если покупатель не забирает лот? Ну позвонили вы, никто не взял трубку. Что дальше вы обычно делаете?Спокойно опишите ваши действия, после 3-х чуток ожидания при незаборе лота.
Ответы: 4
17.10.2024Автор
О чем ми говорим?Рейтинг был показателем надёжности.И это работало.Вот человек 2 дня на форуме купил у меня лот.Я должен ему отправить наложкой.Как уверяют меня некоторые все так хорошо работает.Да без проблем по правилам так я отправлю.Но ми не успели завершить сделку у него уже -10 .Так это надёжно я должен с радостью отправлять и не думать о плохом а?А по старому там бы была предоплата и это правильно и логично.
17.10.2024Ответ ramblerok37
О чем ми говорим?Рейтинг был показателем надёжности.И это работало.Вот человек 2 дня на форуме купил у меня лот.Я должен ему отправить наложкой.Как уверяют меня некоторые все так хорошо работает.Да без проблем по правилам так я отправлю.Но ми не успели завершить сделку у него уже -10 .Так это надёжно я должен с радостью отправлять и не думать о плохом а?А по старому там бы была предоплата и это правильно и логично.
Надо ставить ограничение по рейтингу. За 8 дней на виолити у него не могло быть  ещё ничего кроме 0,00.

Вы сильно лукавите когда пишите подобное :"Ти продаєш лот і повинен його відправити людині з рейтингом -7 накладним і потім йому телефонувати 10 разів і просити забрати лот.Чи відправити людині яка на форумі 3 дні також накладними і думати обманутиь"(с)

-Ставьте ограничение по рейтингу. А ни пытайтесь не упустить покупателей всех подряд .  
-во время войны НЕТ верификации никакой и не будет. 
-назначайте ТОЛЬКО личную встречу в описании к доставке, тогда у вас не будет наложных платежей , остальное по договоренности в личке
-у покупателей оплативших вам, тоже нет никаких гарантий что из-за форс-мажора их лот не превратится в обломки 

В свободное время ознакомьтесь с правилами виолити и ещё раз посмотрите знаком ли вам весь функционал полностью. 
Тема баян уже поднимаемый десятки раз. Одно и тоже.
17.10.2024АдминистраторОтвет ramblerok37
Ви можете встановити обмеження рейтингу чи можете запросити модератора в тему для встановлення часткової предоплати дивиться Правила  будь ласка.
17.10.2024АвторОтвет Anna_Novak
Ви можете встановити обмеження рейтингу чи можете запросити модератора в тему для встановлення часткової предоплати дивиться Правила  будь ласка.
Дякую.З 1000 гр часткова предоплата 62 гр.Ви серйозно думаєте, що це збільшення безпеки?
Так, а шо саме не так? Якщо щось трапиться з предметом - це зона ризику перевізника.
Не зрозуміло з чого сумма 62 гр.Я ризикую лотом вартістю в 1000 гр.Наприклад це маленька монета і її підмінять.Хто відповідає?І як мені добавидося безпеки від 62 гр?
Відповідальність несе пошта. Давайте не починати гру, а якщо...
Просто на почті не завжди можна відправили лот з оглядом...
Ответы: 3
wadik1631
21.10.2024Ответ Anna_Novak
Удалено автором
Изменено автором 21.10.2024
17.10.2024Автор
Я ничего не имею против людей у которых есть - или небольшой рейтинг.Всякое бывает и все когда-то начинали.Я ничего не имею против наложки.Сам так отправлю часто.Я не пойму только почему нельзя сделать как когда-то, что бы рейтинг имел значение.Но я так понимаю все всех устраивает. Все прекрасно работает.А рейтинг то так...что бы было.. Ну пусть так и будет. Если всем хорошо то и ладно.Будем работать дальше так.Я просто предложил.
Наверно , не заморачивайтесь , ставьте " личная встреча" , а для спокойствия отправляйте с предоплатой людям с ЛЮБЫМ рейтингом, а там хоть трава не расти. А если лот очень дорогой поговорить по телефону и договариваться.
17.10.2024АвторОтвет olegmylavko777
Наверно , не заморачивайтесь , ставьте " личная встреча" , а для спокойствия отправляйте с предоплатой людям с ЛЮБЫМ рейтингом, а там хоть трава не расти. А если лот очень дорогой поговорить по телефону и договариваться.
Спасибо. Увы так не выходит. Я не хожу почти.Личная встреба не вариант.А предоплата это против правил форума.Все наложкой и не важно какой у тебе рейтинг и сколько ты тут.Ну раз всех все устраивает то значит все норм.Проблемы и нет.Значит буду ставить лоты только одинаковые по цене примерно, что бы было логично включить ограничение по рейтингу.
Дай бог Вам здоровья  и чтоб еще бегали !!! Ходить , ездить Вам вряд ли куда то прийдется просто в описании пишите - могу отправить Н.П. и т.д. , но по полной предоплате. Клиентов конечно будет меньше , но не будет болеть голова.
19.10.2024Ответ olegmylavko777
Это не срабатывает " личная встреча" . Я в описании своего товара написал НАЛОЖЕННЫМ НЕ ОТПРАВЛЯЮ.  Накладенний платіж вимкнув , виходить або повна оплата ,або з рук в руки в моєму місті. Покупець ігнорував моє" Наложенним не відправляю". Поставил ставку и просит выслать наложенным , я отказался. Он запрашивает модератора и модертатор ткнул меня в правила и конкретно написав, что согласно правил только наложка. Так ,что кто пишет , что НАЛОЖЕННЫМ не отправляю,_ можно смело ставить ставку и требовать выслать согласно правил.
Изменено автором 19.10.2024
wadik1631
21.10.2024Ответ ramblerok37
Удалено автором
17.10.2024
На жаль повної гарантії ніхто не дасть!. Купівля і продаж в інтернеті завжди ризик.На іншому аукціоні дама купила в мене пару копієшних лотів,не викупила їх ,через два роки вона вийшла на звязок і запитала як справи і коли вона отримає покупку за яку навіть не заплатила))))Тому всі гарантії лише на вашу віру в порядність покупця і продавця.
17.10.2024Ответ krokodil22
Согласен , риск есть везде. Поэтому и правила разные устанавливают и требуют их соблюдать. Если б тут продали и потребовали что б заплатила как за камеру хранения за 2 года ( это есть в правилах) , дама наверное бы "ушла в туман" : ).
18.10.2024Ответ krokodil22
На жаль повної гарантії ніхто не дасть!. Купівля і продаж в інтернеті завжди ризик.На іншому аукціоні дама купила в мене пару копієшних лотів,не викупила їх ,через два роки вона вийшла на звязок і запитала як справи і коли вона отримає покупку за яку навіть не заплатила))))Тому всі гарантії лише на вашу віру в порядність покупця і продавця.
Администрация не рассматривает данные вопросы по истечении 40-ка дней. Аукцион получил от вас свои проценты, свою выгоду. Вы не пригласили Модератора по вопросу неоплаты лота (ваша проблема). Через 40 дней вся троица Покупатель, Продавец и Аукцион, по данной сделке машут друг другу ручкой.
Идиотизм данной ситуаци следующий:
- Отзывы ставятся в 50 дневный срок после продажи, а Администпюрация умывает руки через 40 дней. 
Так вот если в период с 40 до 50 дней, либо вы, либо вам влепят отрицательный отзыв, оспорить его не возможно)))) 
Опять же вопрос к пани Анне. Почему рассмотрение (обжалование) отрицательных отзывов до 40 дней после продажи, а сами отзывы можно ставить 50 дней после продажи? 
Десять дней в чьей юрисдикции находятся? Господа Бога?
wadik1631
22.10.2024Ответ ekspert2015
Удалено автором
17.10.2024
Уважаемый автор, слушайте пани Анну, и будет Вам счастье. 
Рассказываю алгоритм работы Правил Виолити.
1)Если у вас просит наложенный платеж, покупатель с сомнительным рейтиногом, Вы в праве, пригласить Модератора в чат, и попросить передать на рассмотрение Администрации ваш запрос на предоплату в сумме, покрывающей дорогу туда и обратно.
2) Если вы не щелкаете лицом, и следите за забором лота из отделения, то сразу при истечении 72 часов, в случае (а не через 7 суток, когда уже начисляется плата за хранение), если лот не забран, приглашаете Модератора в чат. Модератор добавляет 48 часов для выхода покупателя на связь. Итого проходит 5-6 суток хранения. Бесплатное хранение у нас 7 суток на НП. 
Если покупатель потерялся, отзываете посылку обратно, оплачиваете транспортировку, и прикрепляетете ОБЕ ТТН И КВИТАНЦИЮ ОБ ОПЛАТЕ В ЧАТ. Данная сумма списывается со счета покупателя на ваш бонусный счет.
ВАЖНО!!! Если вы затянули с обращением к Модератору, то плата за хранение посылки не компенсируется. Также не компенсируется Коробка, уплотнитель и т.д.
ГДЕ ЗДЕСЬ АВТОР ТЕМЫ ВИДИТ РИСКИ? НУЖНО ПРОСТО ВЫУЧИТЬ ПРАВИЛА.
Ответы: 4
17.10.2024
А вот Уважаемые коллеги, я Ваше внимание хочу обратить на следущую ситуацию. И очень хотелось бы, чтобы свое видение высказала пани Анна. Я не вижу сейчас для Модераторов четкого обоснования в правилах, так сказать законодательной бвзы, при решении подобных конфликтов.
ПРОШУ ЗНАТОКОВ ПРАВИЛ РАЗРУЛИТЬ ГИПОТЕТИЧЕСКУЮ СИТУАЦИЮ, ПОСТАВИВ СЕБЯ НА МЕСТО МОДЕРАТОРА.
18.10.2024
ИТАК СИТУАЦИЯ ТАКОВА.
Продавец отправляет предоплаченный лот Новой почтой. Покупатель забирает посылку без осмотра на почте. Придя домой обнаруживает в коробке не тот предмет, что покупал. 
ВНИМАНИЕ В ЧЕМ ВСЯ СОЛЬ.
Продавец, прочев сообщение о том, что в посылке не тот лот, признает свою ошибку, и просит отправить ему, ошибочно отправленный предмет назад.
ВНИМАНИЕ ВОПРОС.
КТО ОПЛАЧИВАЕТ ДОРОГУ ОТ ПОКУПАТЕЛЯ К ПРОДАВЦУ?
И я всех прошу послушать Администратора. Очень важно понять, как мыслит Администрация в неописанных правилами случаях.
Домустим, я продавец ошибочно отправивший лот, Вы (уважаемые коллеги) Модератор. 
Рассудите, кто оплачивает возврат в данной истории.
Спасибо за ваши ответы.
yama585
18.10.2024Ответ ekspert2015
ИТАК СИТУАЦИЯ ТАКОВА. Продавец отправляет предоплаченный лот Новой почтой. Покупатель забирает посылку без осмотра на почте. Придя домой обнаруживает в коробке не тот предмет, что покупал.  ВНИМАНИЕ В ЧЕМ ВСЯ СОЛЬ. Продавец, прочев сообщение о том, что в посылке не тот лот, признает свою ошибку, и просит отправить ему, ошибочно отправленный предмет назад. ВНИМАНИЕ ВОПРОС. КТО ОПЛАЧИВАЕТ ДОРОГУ ОТ ПОКУПАТЕЛЯ К ПРОДАВЦУ? И я всех прошу послушать Администратора. Очень важно понять, как мыслит Администрация в неописанных правилами случаях. Домустим, я продавец ошибочно отправивший лот, Вы (уважаемые коллеги) Модератор.  Рассудите, кто оплачивает возврат в данной истории. Спасибо за ваши ответы.
написал више отплатит НОВАЯ ПОЧТА возврат!
а вот за правильный предмет, платит уже продавец.
Авообще лоты осматривайте на почте.
еще не сооветствуют, по правилам надо писать заяву прямо в НП
23.11.2024Ответ ekspert2015
тю, в мене особисто була така ситуація, наплутав посилки, все переслав повторно і оплатив за свій кошт, всіх задовільнив, всі отримали те що купували, ще й бонусів насипав, втрати поніс тільки я через те що це моя вина. і зауважу що я майже 10 років тут і маю ідеальний рейтинг. а тут в противіс мені з'являється "клієнт" який зареєструвався позавчора має 3 відгуки і один з них негативний за (за те що посилку не забрав) і я маю бігати в його на четвереньках і відправляти посилку щоб він подивився і з барського плеча вирішив купувати йому чи ні?
Изменено автором 24.11.2024
18.10.2024
Может и нет такого пункта , попозже будет время перечитаю правила. А с точки зрения продавца , платить прийдется ему. Если отправил фуфло - будет "геморой" с модератором , покупатель устроит , а если что то ценное то захочет вернут. Как то так.
18.10.2024
Если продавец ошибся и отправил не тот лот, то не может быть никаких обсуждений - отправка назад за счёт продавца. И отправка "правильного" лота покупателю, во второй раз, тоже за счёт продавца. Покупатель уже один раз оплатил получение. И нельзя его заставлять оплачивать ошибки продавца.
18.10.2024
Панове, людина або скотиняка, або ні. Це єдиний фактор котрий впливає на ваше спілкування по темі "купив-продав". Мені за півтисячі угод не зустрілася ні одна скотиняка. Це з позитиву).
Изменено автором 18.10.2024
18.10.2024
Коллеги, без эмоций. 
Здесь речь идет о том, что говорят о таких случаях Правила. Либо в правилах пробел, что более имоверно. И нужно обратить внимание на это Администрации.
Судья ж не может без наличия законодательной базы, посадить человека, только за то что он совершил на его СУБЬЕКТИВНЫЙ взгляд, какой-то, может даже и плохой поступок. Нужен закон. В нашем случае, речь о правилах.Давайте дождемся пояснения Администрации, на что будет опираться Модератор, при решении вопроса, кто оплачивает ОБРАТНУЮ дорогу в описанном эпизоде.
18.10.2024Ответ ekspert2015
Коллеги, без эмоций.  Здесь речь идет о том, что говорят о таких случаях Правила. Либо в правилах пробел, что более имоверно. И нужно обратить внимание на это Администрации. Судья ж не может без наличия законодательной базы, посадить человека, только за то что он совершил на его СУБЬЕКТИВНЫЙ взгляд, какой-то, может даже и плохой поступок. Нужен закон. В нашем случае, речь о правилах.Давайте дождемся пояснения Администрации, на что будет опираться Модератор, при решении вопроса, кто оплачивает ОБРАТНУЮ дорогу в описанном эпизоде.
Тогда нужны ещё нюансы по доставкам в почтоматы. Ибо сама вот новая  почта как отвечает людям. Никаких актов там не составишь. Подмену легко сделать . И кто виноват будет?
18.10.2024Знаток
розгони лоту, регистрация по 5-10 акаунтов на одну людину. получив негативний рейтинг переригистрировався и все. раньше якось це все присекалось . зараз чогось це стало нормою коли можна просто розігнати лот. а ще скажу поставити негативний отзив - це вообще реально ? його ж удаляють.
18.10.2024Ответ Jcars
розгони лоту, регистрация по 5-10 акаунтов на одну людину. получив негативний рейтинг переригистрировався и все. раньше якось це все присекалось . зараз чогось це стало нормою коли можна просто розігнати лот. а ще скажу поставити негативний отзив - це вообще реально ? його ж удаляють.
Негативний відгук повинен бути обґрунтований, а не захотів просто так поставив. Бо пану день в день не побігли відправляти наприклад...
 А так все по ділу і зараз ставиться якщо порушені правила. Неправда.
18.10.2024ЗнатокОтвет TFMsale
я не пробував))) але сам колись мав один негативний. бо продавав - на запчасти нож! а притензия була - вин не працюе))))))
18.10.2024ЗнатокОтвет TFMsale
я мав на увазi шоб негативний тут написати чи получити це треба конкретно накосячити. и не так вже и просто. в мене було таке - купив товар - а продавец пише вибачти не можу знайти лот))) и шо я не змиг оставити негативний. бо це поважна причина)
19.10.2024Ответ Jcars
Доброго часу. Поставити негативний выдгук запросто- вимагаєте наложку у того хто написав, що не відпраляє останньою. І вуаля- можете ставити і нічого не видалять, а от у всіх інших випадках- важко, бо приніс копєєчку в казну, зничить " Живи, коль хорош человек"
18.10.2024
Продав лот, на предметі покупець через двоє суток в себе в дома розковиряв якоби скол, який я сприймав за заводську окаліну , і відповідно в мене не хватило розуму її ковиряти. , як купив , так через років три продав. Покупець мав захмарний рейтінг, я біля четвірки. Звісно , я як люба притомна людина відмовився забирати пошкоджений предмет, мені в результаті влупили бан, рейтинг в мінуси, усі позитивні угоди пішли до дупи. І що ??? Один негативний відгук. Звісно, репутація то архі важливо, але на мій скромний погляд, рейтинг не завжди показник, різні трафунки бувають. Особисто я , в останню чергу дивлюсь на ретиг.
18.10.2024
Доброї ночі.Шановна спільнота не так давно була тема про ВИСТАВЛЕННЯ ЛОТІВ З ОПИСОМ ПО ФОТО.можливо хтось із Вас приймав участь в даній темі та зможе мені допомогти з посиланням на дану тему,а то знайте не можу.Заздалегідь дякую
19.10.2024
Всем доброе утро. Автор создал тему про РЕЙТИНГ, наложку , иметь право на предоплату и т.д. Мнения разные и ответы разные. Но мнение администрации сводится к одному - наложка ВСЕМ , и минус 30 и плюс 200. С плюсами понятно и то бывают большие вопросы. Уже писал выше , что для наложки надо было бы установить ограничения по рейтингу например хотя бы  - 10 и выше и новичкам , ну хоть до полу года. Ответ администрации сводится к одному , что при спорных вопросах - надо делать видео , фото , создавать на почте акты, что то кому доказывать , ЖДАТЬ возврата своих денег и ТАК ДАЛЕЕ и ТАК ДАЛЕЕ . И лично у меня один вопрос , А на кой мне весь этот ГЕМОРОЙ  ??? Неужели трудно ввести какие то ограничения с этой блин наложкой ? С УВ.
19.10.2024Ответ Plovdiv777
Доброго ранку. ОЛХ , проходьте повз , шукайте другий аукціон и т.д. Це все пробачте , вже приїлося. Як що ніхто нічого не хоче робити то тоді хай і не скаржаться на цей майданчік. Поки що , особисто мене все влаштовує.
Доброго ранку. ОЛХ , проходьте повз , шукайте другий аукціон и т.д. Це все пробачте , вже приїлося. Як що ніхто нічого не хоче робити то тоді хай і не скаржаться на цей майданчік. Поки що , особисто мене все влаштовує.
Доброго ранку. Так в тому вся і проблема, топікстартер не хоче ставити не обмеження по рейтингу покупця, ні особисті зустрічі вказувати це видно в описі лотів  (на котрі ніхто не поїде в село і буде йому передплата повна), не відео відправки наприклад знімати і давати на упаковку співробітникам нової пошти. 
 І воно так само по собі все повинно бути на його користь тільки. Так це не буде працювати .
Це не про їду). Це натяк власнику Віоліті, що є що зробити для курей, що несуть йому золоті яйця. Яєць буде більше, хоча трохи з них і доведеться відстібнути Новій пошті. Мабуть це і зупиняє)
21.10.2024Ответ Plovdiv777
Ви не розумієте психологію більшості людей. А психологія у них така - якщо кури несуть (і непогано несуть), навіщо щось змінювати?
От і усе. Можете тут скільки завгодно розводити балачки - нічого не зміниться
19.10.2024
І знову почалося переливання із пустого в порожнє.
Власнику по барабану ці проблеми,вони відповідальності ні якої не несуть,ні ЗА ЩО вони тільки надають площадку для послуг аукціону,читаєте уважно правила.
А далі сам собі хазяїн,шо хочеш роби,що хочеш пиши і таке інше.
20.10.2024АвторОтвет OВГ =)
І знову почалося переливання із пустого в порожнє. Власнику по барабану ці проблеми,вони відповідальності ні якої не несуть,ні ЗА ЩО вони тільки надають площадку для послуг аукціону,читаєте уважно правила. А далі сам собі хазяїн,шо хочеш роби,що хочеш пиши і таке інше.
Так,як би так було.Написав придопоата,а не підходить не робіть ставок і все.А,але так не працює.Заходить модератор в тему і..наложка..
20.10.2024
Вот толком не могу понять , почему администрация ВЦЕПИЛАСЬ в эту наложку как не знаю кто . Пусть бы люди продавали и покупали так как указано при создании лота , указали наложка , хорошо, нет зачить нет . Ведь создание лота тоже должно быть по ПРАВИЛАМ.
20.10.2024
Доброе утро. Прочитал правила. " Требование к продавцу " пункт 7.1 В графе " Оплата" - Продавец ВПРАВЕ указать все допустимые для него способы получения оплаты и т.д. В правилах для продавца нигде не УКАЗАНО , что он ДОЛЖЕН отправлять наложкой. При создании лота есть графа " Наложный платеж " , если продавец согласен ( а таких много) он это указывает , если нет , НЕ указывает.   В чате , "рекомендуем все сделки завершать наложным платежем". Рекомендуем это НЕ обязанность и Не правило , это просто СОВЕТ , ПРЕДЛОЖЕНИЕ , но не ОБЯЗАННОСТЬ ! Получается , что НАВЯЗЫВАНИЕ и ТРЕБОВАНИЕ модератором наложки ПЕРЕЧИТ правилам виолити ? Если Я что то НЕ правильно и не так понял пожалуйста разясните и поправьте. Может у меня уже " лыжи не едут" : ) , : ).
20.10.2024АвторОтвет olegmylavko777
Доброе утро. Прочитал правила. " Требование к продавцу " пункт 7.1 В графе " Оплата" - Продавец ВПРАВЕ указать все допустимые для него способы получения оплаты и т.д. В правилах для продавца нигде не УКАЗАНО , что он ДОЛЖЕН отправлять наложкой. При создании лота есть графа " Наложный платеж " , если продавец согласен ( а таких много) он это указывает , если нет , НЕ указывает.   В чате , "рекомендуем все сделки завершать наложным платежем". Рекомендуем это НЕ обязанность и Не правило , это просто СОВЕТ , ПРЕДЛОЖЕНИЕ , но не ОБЯЗАННОСТЬ ! Получается , что НАВЯЗЫВАНИЕ и ТРЕБОВАНИЕ модератором наложки ПЕРЕЧИТ правилам виолити ? Если Я что то НЕ правильно и не так понял пожалуйста разясните и поправьте. Может у меня уже " лыжи не едут" : ) , : ).
Я тоже это читал 100 раз.Но в реальности модератор говорит только наложка.Если нет то,это бан.
20.10.2024Ответ olegmylavko777
Все дело в верификации. Её нет и не будет ни у кого пока война точно. VI.7 чётко довольно все описывает :
"7.4. Продавець, який має діловий рейтинг продавця нижче 20 – зобов'язаний відправити лот покупцеві з діловим рейтингом покупця нижче 50 і покупцеві, у якого немає права на оплату з відстроченням платежу – накладеним платежем (післяплатою) в розмірі 100% вартості лота.
Продавець, який має діловий рейтинг продавця нижче 20 – зобов'язаний відправити лот згідно верифікованих даних верифікованому покупцеві з діловим рейтингом покупця вище "50,01" з 100% оплатою з відстроченням платежу.

Неверифікований продавець, який має діловий рейтинг продавця вище 20 – зобов'язаний відправити лот покупцеві з діловим рейтингом покупця нижче 50 і покупцеві, у якого немає права на оплату з відстроченням платежу – накладеним платежем (післяплатою) в розмірі 100% вартості лота."(с)
Ну да, дальше администрация рекомендует отправлять наложкой, подразумевая что все операции по предоплате на ваш страх и риск. Ну и в общем они не могут нести ответственность  за действия двух взрослых физических лиц, логично всё.
  Можно сильно не переживать, доберется государство на все маркетплейсы, будет как в других странах, вплоть что налоги сразу со сделки будут оплачиваться. Никаких наложных платежей вообще не будет, и по умолчанию будет стоять цена доставки сформированная оператором. Только будут горькие сожаления о 15-30% накладных расходов(комиссий всех уровней) как сейчас и есть на мировых маркетплейсах, а не 2-6% как сейчас на Виолити.
20.10.2024
Блін, в друге вляпався в ту пустишку тіпа обговорення. Ну розмови ж ні про що, переливання з пустого в порожнє. Скільки Людей ,стільки випадків, що тут обговорювати. Ні кого не бембає чуже горе, і це нормально, Є правила, і не має на то ради, не то пальто, проходим повз. Народу купа  перемелюють муку.. усім Успіху. З повагою
Изменено автором 20.10.2024
20.10.2024Ответ mazic
Ну и ладно , просто я отношусь к людям , как хотелось бы чтоб люди относились ко мне. А там хоть "трава не расти" , "семь бед один ответ".
20.10.2024
Ніхто і не вказує, що робити власнику Віоліті. Але є логіка розвитку бізнесу.РОЗВИТКУ.Чому я спокійно купую в Розетці чи на ОЛХ, Шафі? Бо безпечно. Скільки потенціальних покупців заходять сюди купувати ваш лот, але кажуть "Ну, нах. Тут відсутня безпека оплата-отримування" і відмовляються. Тобто Віоліті вже не виконує свою функцію "Забезпечення комфортних умов продажу". Тут варяться роками, в одній кастрюлі, лише одні й ті самі люди. Тисячі наших лотів навіть не передивляться покупцями, бо покупці відсутні. Бояться купувати по правилам 20-літнього розливу. Але "В КАСТРЮЛІ" знімаються платежі, за кожен крок її населення. Капає ж, навіщо ще щось думати. Не подобається валіть. Але ж ти зайняв цю нішу ринку,  ТО БУДЬ ВІДПОВІДАЛЬНИМ за обіцяне забезпечення торгів.
20.10.2024
Віоліті класна площадка, з розумними та зрозумілими правилами, і це доводять тисячі  Її учасників,які роками довіряють цьому Аукціону. Це факт, і тут нічого обговорювати. Думка одного, чи навіть сотні незадоволених , це лише їх думка, їх розуміння , та їх сприймання ведення бізнесу, і далеко не факт що воно у них вірне. Якщо мене щось не влаштовує, мене якимось чином обмежує, я йду геть. Все.. Хайпувати на темі , яка 100% знайде своїх прибічників,( бо не можливо догодити всім, і обов'язково є своя баба-яга ,яка проти) це навіть якось не пристойно. Усім Успіху! З повагою!
20.10.2024Ответ yama
вы тут 2 года а ТС лет 10, Я 16 гдето. кому виднее??
Ну точно не вам. Вы каким боком к корпоративным правам/установному фонду/праву на бренд "Виолити"?
20.10.2024
Нікому не віднєє". Видніше адміністрації Аукціону. Маєте досвід, розуміння, ресурс, створіть власний Аукціон, і заведіть там власні правила. Стаж  участі у Аукціоні , жодним чином не надає привілей диктувати Аукціону свої правила. Стаж , це лише стаж, ви просто раніше приєднались, до вже існуючого Аукціону, і погодились з його правилами, не більше.
20.10.2024
Унікальні предмети продаються на аукціонах Західної Європи і Америки. Тут "унікальний ширпотреб". І навіть його 1% від лотів. Ще 10% "рідкісний ширпотреб". Єдиний плюс це "цікавий ширпотреб 30% і "потрібний ширпотреб" 20%. Інше "на любителя". ЛИШЕ ІНОДІ з'являються лоти які власники скидають по обставинам що виникли. Або задовбалися чекати входження в цивілізовану Єврозону. Сперечатися нема сенсу - ціни 89% лотів навіть не бачать за горизонтом рівня "унікальний". Так що треба зійти з небес на землю і слідувати елементарним правилам торгівлі, будь чим  - чим більше покупців, тим більші продажі. А покупців забезпечує комфорт.
20.10.2024
Авторитетні """ розмови про ,ширпотрєб" , та ще й у процентному співвідношенні , та ще й брежнєва"", це як мінімум смішно..
20.10.2024Ответ mazic
А конкретніше що смішно? Що  можеш в Україні виставити своє майно тільки на один недороблений аукціон? Чи, що реально нема що заперечити  залишається тільки спихнути на покійного Брежнева? До речі, дядько був українцем і як виявилося, в подальшому, не самим гіршим.
20.10.2024
Коментар трохи не по темі, але всеодно скажу. Як новий користувач неодноразово стикався з ситуацією коли продавці та покупці з високим рейтингом( підкреслюю високим) не залишають відгуки по угодах а просто переміщають в архів. Продажі та купівлі не зараховуються в рейтинг. Фактично ти продаєш, купляєш платиш комісії а рейтинга заробити неможеш. Тому моя суб'єктивна думка про даний пост, що продавці з високим рейтингом( звичайно не всі) вигадують якісь кращі та безпечніші умови для себе на їх погляд.
20.10.2024Ответ AlexSH4
Коментар трохи не по темі, але всеодно скажу. Як новий користувач неодноразово стикався з ситуацією коли продавці та покупці з високим рейтингом( підкреслюю високим) не залишають відгуки по угодах а просто переміщають в архів. Продажі та купівлі не зараховуються в рейтинг. Фактично ти продаєш, купляєш платиш комісії а рейтинга заробити неможеш. Тому моя суб'єктивна думка про даний пост, що продавці з високим рейтингом( звичайно не всі) вигадують якісь кращі та безпечніші умови для себе на їх погляд.
Вы легко найдёте ответ на свой вопрос, если посмотрите в своих отзывах на продавца с -23, и кто ему их оставил. 
 Новички 90% путают виолити с аликом, розеткой, глово те по сути компаниями , а во вторых продающих новые вещи и хотят такой же уровень сервиса от физлица, у которого помимо виолити есть основная работа и куча своих дел и интересов. Неохота от "пана" которому не нравится что ему не отправили в этот же день словить желтый отзыв. Который если взамен не оставлять, не появится.
20.10.2024
Часами зверхність людини з цифрою у рейтингу просто зашкалює. І звідки що береться. Людина з якогось дива собі внушила , що якийсь умовний рейтинг, дає її право , повчати ,нав'язувати, свою ,дуже часто сумнівну думку. Усе у Світі відносно, і рейтинги не виключення ...
20.10.2024Ответ mazic
Часами зверхність людини з цифрою у рейтингу просто зашкалює. І звідки що береться. Людина з якогось дива собі внушила , що якийсь умовний рейтинг, дає її право , повчати ,нав'язувати, свою ,дуже часто сумнівну думку. Усе у Світі відносно, і рейтинги не виключення ...
Да можете писать все что угодно, и минусы ставить продолжать. Рейтинг просто так тут не получается. Это труд. 
 Если вы не смогли раз нормально договорится с контрагентом и сидите теперь с красным, конечно вас будут люди без косяков раздражать-это логично.
20.10.2024
Якраз навпаки. Мене не дратують Люди з високими рейтингами. То ті у кого рейтинг вищий, вважають що вони кращі за інших, і як наслідок вважають що у них є виключне права нав'язувати комусь своє бачення.. Це називається зверхність, і звісно такі в мене викликають відразу. Трудяться усі, хтось довше, хтось коротший період часу, і ні хто не застрахований від папандоса. Це знає кожна Людина з життєвим досвідом, навіть такі святі та божі трудяги" з високими рейтингами, від того не застраховані
20.10.2024Ответ mazic
Якраз навпаки. Мене не дратують Люди з високими рейтингами. То ті у кого рейтинг вищий, вважають що вони кращі за інших, і як наслідок вважають що у них є виключне права нав'язувати комусь своє бачення.. Це називається зверхність, і звісно такі в мене викликають відразу. Трудяться усі, хтось довше, хтось коротший період часу, і ні хто не застрахований від папандоса. Це знає кожна Людина з життєвим досвідом, навіть такі святі та божі трудяги" з високими рейтингами, від того не застраховані
Как показывает практика, навязывают свое мнение больше новички,  они все хотят жить как им инфоцыгане обещают. Чтоб в хостеле было как в пятизвездочном отеле. Так не бывает просто.
20.10.2024
Хіба автор обговорення не нав'язує Спільноті свою думку, і ви?? І що означає ,, новічкі""??? По вашому то хто?? Ви себе до кого приписали??? Люди відкривали і закривали акаунти десятки разів, є різні ситуації, так що ще раз кажу, зверхні особи , як правило не дуже мудрі..
20.10.2024Ответ mazic
Да нет никаких ситуаций десятки раз открывать закрывать аккаунт, кроме явных косяков . Зачем?
Имхо новичек условно для меня человек ну год-два тут и имеющий очень низкий рейтинг в цифрах , ну там 0,03 +-(читайте провел мало сделок). Ну и плохо правила знает, точнее вообще их никогда не читал. И считает что все ему должны, а он никому и ничего. И забывается часто что он не во флагманском бутике "Gucci" в Милане , а в месте б/у вещей покупает за 200 гривен у такого же как он живого человека обычного, а не у огромной компании с корпоративной культурой, маркетинговыми бюджетами и кучей сотрудников. Ну кстати в бутиках тоже не очень рады посетителям кто руками после беляшей вещи трогает...
 Да и в больших компаниях давно принято становится на сторону своих сотрудников...
wadik1631
24.10.2024Ответ TFMsale
Удалено автором
20.10.2024АвторОтвет mazic
І взагалі , до автора. Мені набридло це міряння пісюнами. Прошу, заблокуйте мене... Усім Успіху! З повагою!
Якщо Ви до мене.То за,що я повинен Вас блокувати?У нас не було ніяких угод.Тю.
20.10.2024
Дискусія на рівні , : я тут трудюсь , у мене величезний))) рейтинг, а ви тут так, грязь под ногтями, "" абсолютно контр -продуктивна. Як заблокувати? Просто , так як я Вас.
20.10.2024Ответ Jcars
як зробити отписку от теми? щоб не приходили смс про нові сообщенія .
Какие вопросы к новичкам, если знатоки функционал сами не знают....
20.10.2024ЗнатокОтвет TFMsale
новички єто те кто каждий месяц делают свой нвий акк. а у меня ак с 2010 года. я просто тут покупаю себе лоти не изучаю функционал. как то зря я одно или два сообщения написал. теперь смс приходило. но иза вашей картинки я отключил и все отлично. спасибо. я инвалид , мне много лет. меня не интересует функционал полний сайта и все примочки. я знаю как поставить ставку и єтого достаточно.
20.10.2024
"Я роблю ставки і мене нічого не цікавить". Абсолютно правдива і логічна поведінка покупця. Для покупців розвтток сайта не потрібен, бо буде більше ставок. Але цей сайт фінансують продавці і їм потрібно продавати дорожче. А отже потрібен розвиток сайту, щоб заходили нові люди. Це вигідно і власнику, тому й пишу, що логіки нема в застої.
20.10.2024АвторОтвет Plovdiv777
"Я роблю ставки і мене нічого не цікавить". Абсолютно правдива і логічна поведінка покупця. Для покупців розвтток сайта не потрібен, бо буде більше ставок. Але цей сайт фінансують продавці і їм потрібно продавати дорожче. А отже потрібен розвиток сайту, щоб заходили нові люди. Це вигідно і власнику, тому й пишу, що логіки нема в застої.
Не знаю кому ви відповіли.Якщо мені то все логічно згоден. Я відправив людині яка 2 дні на форумі.Посилка уже не перший день лижить на почті.Поки,що не спішіть отримувати і оплачувати.Чомусь і не здивований тут з Вами згоден логічно. А за повернення посилки назад хто мені поверни  кошти?Сами кошти на карту,а не кошти на кошелёк форума...А працював би рейтинг то такого не було б.
20.10.2024Ответ Plovdiv777
Усіма віоліті, олх-ами та іншими подібними майданчиками рулять покупці. Тому єдиний шлях їх розвитку - деградація. Що ми і спостерігаємо.
20.10.2024Ответ Plovdiv777
Это не соответствует действительности - если товар покупатель не забирает , продавец несет расходы связанные с отправкой, упаковкой
wadik1631
24.10.2024Ответ JulesVerne
Удалено автором
20.10.2024
Пакує співробітник пошти, з точними данними товару. Якщо не ведеш себе на пошті як маніакально велике цабе, а всі інші прислуга, то персонал зробить все як треба.
20.10.2024АвторОтвет Plovdiv777
Пакую дома,щоб не брати коробку ы пакування.Щоб покупцевы\і було дешевше.І далеко не все можна показувати на НП.
20.10.2024
Коллеги, даю Вам дружеский совет. 
Если Вы хотите сделать приятно адекватному, культурному, постоянному (либо прочее) покупателю, и не вляпаться ни в какие печальные истории с хрупким или дорогим товаром, берете дома коробку, если нужно пузырь и идете на почту. Выкладываете оператору на стол свой лот, рядом ставите коробку. С этой минуты за сохранность лота отвечает НП. Вы под запись вилеокамер передали все целенькое. То что оператор положит в коробку ваш лот, это бесплатно. Но ответственность вся за качество упаковки будет уже не на вас, а на НП.
Если вы приносите закрытую коробку, и по итогу приезжает бой... Ну уж тут обижайтесь на себя, какие могут быть компенсации.
21.10.2024
По вопросу кто платит за доставку лота обратно в указанном выше случае.
Жаль, что пани Анна, не ответила, я несколько дней ждал, чтобы услышать ее позицию. Думал была выходная, сейчас думаю, что четкого ответа просто нет, и в правилах это четко не прописано, есть только косвенные пункты, по которым Модератор может разбирать ситуацию. Но мы коллегиально должны стимулировать к четкому описанию данного вопроса.
МОЕ МНЕНИЕ, возможно субъективное, но считаю его обоснованным и правильным.
Как всегда в любом ребусе есть элемент, на который никто не обращает внимание.
В нашем случае, это не осмотр посылки на почте, а вскрытие ее дома.МОЙ ОТВЕТ - платит ПОЛУЧАТЕЛЬ посылки.
Почему? 
Потому что получатель обязан произвести осмотр поылки в отделении.
И если бы получатель это сделал, как то придписывают правила, и все рекомендации, то посылка поехала бы обратно БЕСПЛАТНО. Произошел бы бесплатный возврат посылки.
Жизнь течет, правила перевозчиков меняются, а правила Виолити, в данном плане никак не отреагировали на это. До очередных скандалов между контрагентами.
Имеем.
 Вина покупателя в том, что забрал, не осмотрев посылку. Продавец мог бы отморозиться. Но он честный малый, признал вину - положил не тот товар. Но, так как лот не был осмотрен на почте, отправитель не может оформить бесплатный возврат, значит,  его должен оплатить получатель, нарушивший рекомендации, косвенно вытекающие из пунктов правил, касающихся получения лотов.
Нужно просто не полениться, и побыстрее внести соответствующий пункт в правила.
Еще раз с сожалением отмечу, что Администрация не прокоментировала и не пояснила ситуацию.
21.10.2024
По подмене товара, хочу пояснить. 
Хоть ОЛХ доставка, хоть обычная доставка, ДАЖЕ, ЕСЛИ ВЫ ПРИНЕСЛИ ЗАКРЫТУЮ, УЖЕ УПАКОВАННУЮ КОРОБКУ, служба безопасности смотрит видеозаписи осмотра, и получения посылки. Если в момент осмотра оператор не стоял рядом с получателем, или даже отвернул голову от посылки, и в этот момент товар подменили, то вам все компенсируют ИЗ ЗАРПЛАТЫ ОПЕРАТОРА, в течении 7-ми дней с даты написания Притензионного Акта.
Согласно должностных инструкций, при осмотре товара, оператор не должен ОТВОДИТЬ ВЗГЛЯД, от процесса осмотра товара. И никто жалеть оператора не будет, если он не соблюдал эти правила. С его зарплаты вычтут компенсацию, за подмененный товар (оценочную стоимость). Даже если вы отсылали собачью какашку стоимостью 10к, а ее сперли и подменили на золотой слиток, все равно 10-к вам перечислят на карту любого банка.
Так что подмена - это самый легкий для рассмотрения на компенсацию случай. Здесь не запаривайтесь сильно.
21.10.2024Ответ ekspert2015
: ) , : ) Во время войны так может не сработать. Пришел на Н.П. получать посылку , а тут шахед дыркочет прям над головой , так тут не только какашку за 10к не успеешь осмотреть , своих на 10к наделаешь : ) , : ) , : ).
21.10.2024Ответ ekspert2015
Спасибо за разъяснение. У меня проблем с подменами никогда не было, но тут многие достаточно рейтинговые люди жаловались на подмены. Понятно, что рейтинг не абсолютный показатель.
wadik1631
24.10.2024Ответ ekspert2015
Удалено автором
30.10.2024
Это да. Был у меня покупатель лет 5 назад. Возрастом лет 60 наверное. Я ему выносил к турникетам метро мелкую серебряную монету. Там широкий парапет (перила) мраморный, можно было разложить монеты посмотреть. И каждый раз замечал, что у меня чего-то нехватало. Разговорчивый такой был, все,  то за очками в сумку лез, то за ручкой что-то записать. И вот в какой-то раз я сосредоточился на его руках. Не слушал его болтовню, не смотрел по сторонам. Фокус был на его руках. Так он с..ка подхватывал под безымянный палец и мизинец монету, и в очередной лезя в рядом стоящую сумку за очками, скидывал монету в нее. И все разговорами меня убаюкивал, все монетами восхищался.
Так я это обнаружит на 4-5 раз.
А что тут говорить про оператора. Это ж не его. Ну стоит парень зевает, по сторонам головой вертит. А специалисты делают свое дело.
21.10.2024
Частному лицу увидеть видеозапись ведомственных камер слежения практически невозможно. Только по решению суда или просмотр произведёт полиция в рамках своих полномочий после написания заявления пострадавшим и принятия решения по этому заявлению.
21.10.2024Ответ robinson61
Розбирався до війни з НП. По посилці з Віоліті. День гемороя, але все компенсували. Відео на ютуб виклав. Один раз було...з декількох сотень разів користування сервісом.Зворотній зв'язок у них працює. Тільки спочатку все готуєте. А з підміною проблема, коли, щоб зекономити 100грн., занижуєте вартість і замість 10 000 отримуєте 1000 компенсації.
21.10.2024
Шановне Панство,треба мабуть зробити висновки і перестати бідкатись та переливати з пустого в порожнє. Позиція Адміністраціїї  зрозуміла - " Яне я і хата не моя", нічого змінювати ніхто не буде хоч би як тут всі кістьми не лягали. Так жити простіше - комусь- інавіщо щось міняти. Це було зрозуміло на п"ятому пості в цій темі. Тобто вимушено треба хитрити, обходити Привали і забути про порядність, до цього всього спонукає Адміністрація, ну а простому смертному, як то кажуть, Сам Бог Велів
21.10.2024Ответ sokol 33
часткова передплата дороги(повернення зараз безкоштовне): пiдмiна - скарга на пошту у момент забору повернення - пошта поверне кошти, мiнялу накажуть. Все там робе нормально, було б бажання: нема рейтингу й хоче накладений - передплата дороги.
21.10.2024
По селах є пункти видачі та прийому відправлень від Нової Пошти, розташовані вони зазвичай у продуктових магазинах, де продавчині знайомі сільські дівчата та жинки, з власниками крамниць НП уклала угоду про розміщення пунктів, а продавчині по сумісництву видають та приймають посилки. Камер відеоспостереження немає, при отриманні посилки накладним платежом є можливість детально оглянути посилку, без зайвих очей.
21.10.2024Ответ DieKrupps
це все спекуляцiя , не бiльше - пошта прийма скарги, пошта перевiря скаргу, прийма рiшення. Оце "та там всi надують й не повренуть нiчого" не пiдкрiплена абсолютно нiчим. Передплата за доставку, при поверненнi одразу на поштi дивитись що повернули. Якщо лот дорогий або просто не вiрите нiкому - на поштi впакуйте перед камерами, перед працiвниками. Було б бажання - все легко й просто.
22.10.2024АвторОтвет HaseoArmahem
це все спекуляцiя , не бiльше - пошта прийма скарги, пошта перевiря скаргу, прийма рiшення. Оце "та там всi надують й не повренуть нiчого" не пiдкрiплена абсолютно нiчим. Передплата за доставку, при поверненнi одразу на поштi дивитись що повернули. Якщо лот дорогий або просто не вiрите нiкому - на поштi впакуйте перед камерами, перед працiвниками. Було б бажання - все легко й просто.
Все легко і просто))Як запакувати на НП при них..ППШ..?Ну щоб легко і посто не сісти?Або надати чек на знахідку якій 1000 років..щоб пояснити велику суму наложки..Як це зробити легко і просто?А вони говорять дайте чек..як ми знаємо, що вона так кошиує..ми не будемо страхувати на таку суму без чека.
22.10.2024АвторОтвет for_sale
Поділіться досвідом, на яку суму без чека у Вас не страхують?
Більше 15 тис.Не хочуть. Говорят надайте чек про вартість.
23.10.2024Ответ ramblerok37
Я думаю, що то самодіяльність місцевої НП. Відправляв з страховкою і на 40 тис.  і на 70 тис. - максимум, це фотографували те, що відправляв, і то не завжди.
23.10.2024АвторОтвет for_sale
Я думаю, що то самодіяльність місцевої НП. Відправляв з страховкою і на 40 тис.  і на 70 тис. - максимум, це фотографували те, що відправляв, і то не завжди.
Можливо..але в радіусі 50 км це одне відділення і то в районі. Туди ще доїхати потрібно.
30.10.2024Ответ DieKrupps
Мне год назад компенсировали 3200 грн в течении 7 дней,  за подмену товара в пункте выдачи в селе на 1000 жителей. Подменили 2 николаевских рубля и отечку на грузинские лари и копаную гвардию.
Это проблема НП, что нет камер. Они это знают и принимают. Вы составляйте Акт осмотра и Притензионный акт. Не ленитесь. Деньги вернут на указанную вами карту.
24.10.2024
Обмеження по рейтингу можна робити різні. Якщо лоти недорогі, достатньо поставити обмеження 0.05 і ніхто з мінусовим рейтингом не зробить ставку. Якщо монети по ціні 15000 грн ,я ставив рейтинг 5. Ті, хто купує подібні монети мають на сьогодні достатній рейтинг. Кожен вирішує сам
24.10.2024
Доброго часу, шановне Панство.
Почитав останні повідомлення про Нову пошту. І от виникло таке питання: а якщо відправка так званого мультилоту, ну наприклад десять альбомів з марками+ ще пакет насипом( ну ї виходить загальна кількість том нехай три тисячі шт). Відправка звісно, наложеним платежем, все по Правилах. Ну от ті альбоми не забрали, вони повертаються. А там не вистачає двох марок, бо на всю купу тільки вони були цінні.Продавець не знав, а Покупець побачив. Хтось буде на НП перераховувати три тис шт марок? Чи звіряти кожну що поїхало, що приїхало? Цікаво почути думки, а далі я розкажу реальну історію.
24.10.2024Ответ sokol 33
Удалено автором
24.10.2024Ответ sokol 33
Я думаю висмикнути декілька марок і з одного альбому можна .І оператор нічого не помітить і камера нічого не зафіксує і Ви нічого не доведете. Так само і монету можна підмінити і Ви будете крайні ,що прислали копію.
30.10.2024Ответ sokol 33
Анализируем.
Продавец не знал, что в 3 тысячах штук 2 ценные, но запомнил именно их, и по возвращении посылки увидел, что именно этих двух марок не хватает.
Мысли такие. 
Дома проводите эксперимент. Раскладываете на полу 3 тысячи марок. Отворачиваетесь. Жена забирет 2 марки с пола. Вы разворачиваетесь и говорите, что это за марки. И вы счасливый соискатель в Книгу рекордов Украины, как человек с феноменальной зрительной памятью.
24.10.2024
Удалено автором
24.10.2024
Те що тут затіяв , та впроваджує автор, безприцидентний булінг шановних учасників Аукціону в яких не високий рейтинг. Дуже прикро що Адміністрація , Шановного Аукціону ,не реагує на це обурливе обговорення... Це не обговорення, це травля...
24.10.2024Ответ mazic
Так   обгрунтуйте будь-ласка свою позицію. А то Новомодними словечками кидати, воно , звісно , не проблема, а от як прив"язати їх до цієї теми дуже хотілося б почути ....
24.10.2024Ответ mazic
ОЙ , АЙ ВСЕ , капец. Лично меня автор так затравил , так запугал , поджилки трясутся , спать не могу , кушать не могу ой боюсь - боюсь : ) , : ) , : ) , : ) , : ) !
24.10.2024АвторОтвет mazic
Те що тут затіяв , та впроваджує автор, безприцидентний булінг шановних учасників Аукціону в яких не високий рейтинг. Дуже прикро що Адміністрація , Шановного Аукціону ,не реагує на це обурливе обговорення... Це не обговорення, це травля...
Сема так.В цій травлі бере учать і адміністрація форума.Судячи з вашої логіки.Якщо ви дивилися тему то бачили,що покупця про якого я писав забанили.Мабуть через маленький рейтинг так?
24.10.2024
Ну то шановний пане, mazic, поясніть будь-ласка Ваше розуміння слова "Буллінг", особливо у відношенні до Автора цієї теми. Чи його просто нема? Чув дзвін, але не знав де він.  Лизнути Адмінітраціїї також не вийшло. Якось так...
28.10.2024
Удалено автором
Изменено автором 28.10.2024
28.10.2024
Удалено автором
07.11.2024Автор
Вітаю.А може краще вернути рейтинг..Раніше за декілька останніх не добрих відгуків не можна було далі торгувати..А зараз..щось не так..Не розумію чим рейтинг зараз нашкодить..І ті обмеження які колись були по відгукам..
07.11.2024Автор
Удалено автором
wadik1631
28.11.2024Ответ JulesVerne
Удалено автором
28.01, 23:26Ответ ramblerok37
Вітаю. А,яка альтернатива?
ньюаукціон, як на мене пошук значно кращий, управління значно краще, комісія значно менша, чати значно простіші. Купа дрібних опцій - знижки, канікули. Можливість масових операцій
На віоліті такого напевно не буде ніколиЄдине чого нема обговорення в лоті
На віоліті просто більше історично так склалося, що ніби дорогі і колекційні лоти, ніби продавці, кожен антиквар, але щось я такого не дуже побачив
Моя субєктивна думка
26.11.2024
Привітався панове, я декілька разів на сторонніх ресурсах-торгових майданчиках купував наложкою після спілкування по мобілці та уточнення стану речі та остаточної ціни. Без ніяких рейтигнів та передплат люди відсилали, я дивився шо отримав те шо замовив, та оплачував посилки, до 3 тис. грн. Так шо нульовик у Вас купує чи мінусовик, не грає великої ролі. Тих людей я не знав, і вони мене також, але відправляли наложкою, без питань.
28.11.2024Ответ DieKrupps
"ШО" десь там, "на сторонніх майданчиках" то мало кого цікавить Тут. А от проблема, яку висвітлив шановний ramblerok37  ТУТ дійсно існує.
04.02, 12:38
Щас появилась новая услуга от новой почты - Сейф-сервис. Продавец в кабинете новой почты создает посылку, но не отправляет, пока покупатель не оплатит посылку. Покупатель подтверждает покупку посылки, с его карты снимает деньги за посылку и доставку, но пока покупатель не заберет лот, деньги продавцу не зачисляются. Если покупатель не заберет лот - покупателю возвращается сумма без доставки, если продавец не отправит лот - покупателю возвращается все. Что-то похожее на олх доставку, однако работает независимо от площадки. И безопасная доставка, и от кнопкодавов защита - пока деньги на карте не забронирует, посылку можно не отправлять. Никаких прямых переводов на непонятные карточки и с непонятных карточек.  Покупатель рискует только стоимостью доставки, однако защищен от любителей кинуть на стоимость доставки, запросив такую предоплатой. Продавец рискует только потерей времени, но он им и так рискует, ну либо товар коцнут при пересылке. 

Может администрации стоит рассмотреть эту услугу как форму оплаты и доставки?
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.