Ответы: 0
Ответы: 1
17.10.2024АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Вітаю! Може бути... Але непромальовані контури обличчя трохи напружують. Зазвичай, у них все чітко.
Незрозумів нічого
lufa366
17.10.2024Ответ Ankvar4
Це вам пан Капітан делікатно натякає, що то може бути підробка під відомого виробника. А те ,що привезена з Німеччини( це вже на мою думку), ніяк не впливає на оригінальність- фуфла і у них вистачає. Це я в загальному плані пишу. А щодо вашоі конкретної фігурки, то пошукайте в інтернеті-  фірма відома, продукції багато продається на різних ресурсах. Знайдеться і ваша. Заодне і порівняєте .
17.10.2024АвторОтвет olirka
А Ви її знайшли на мусорці? Тоді ціна влаштує більше ніж 0. Якщо придбали, то ціну самостійно склали.
Дав відповідь
Ответы: 4
19.10.2024Ответ Ankvar4
Мені привезли...тобто з будинку,де доглядали за людиною
Удалено автором
Ответы: 2
17.10.2024
Удалено автором
17.10.2024
Статуетка назвається Madonna. Оригінальна варта. Ця фуфло із високою вірогідністю - не чіткі деталі обличчя, криве клеймо. 
Але шукайте в інтернеті, порівнюйте. Фото які надали не дуже якісні і їх мало
17.10.2024
Винтажная  Мадонна Лладро ,   скульптор Альфредо Руис.
Год выпуска: 1960- 1969.
Высота 35 см
На вашей статуэтке клеймо расплывшееся, строчка на строчку наезжает, рельеф дна хотелось бы увидеть, такой ли он, как на оригинальных статуэтках.  Оригинальные мадонны  от 150 евро и до сколько наглости хватит просить.
17.10.2024АвторОтвет OLiri
Винтажная  Мадонна Лладро ,   скульптор Альфредо Руис. Год выпуска: 1960- 1969. Высота 35 см На вашей статуэтке клеймо расплывшееся, строчка на строчку наезжает, рельеф дна хотелось бы увидеть, такой ли он, как на оригинальных статуэтках.  Оригинальные мадонны  от 150 евро и до сколько наглости хватит просить.
Дякую  зроблю фото
18.10.2024
Вітаю 
От кіно.Виставила людина на обговорення, а тут тобі вже і злодій і перекуп і нахаба.
Добре, що є такі пильні Держиморди
18.10.2024АвторОтвет DydySem
Вітаю  От кіно.Виставила людина на обговорення, а тут тобі вже і злодій і перекуп і нахаба. Добре, що є такі пильні Держиморди
Дякую....це норм у Нашому соціумі
19.10.2024Ответ Ankvar4
Ви агресуєте!-підміна понятть
Це Ви намагаєтесь маніпулювати суспільством. Це вам, а не мені принесли на оцінку речі із власності якоїсь літньої людини, легенда така. Це ви, а не я зробили спробу перенести розбірки на рівень особистості.  Вайбер номер, потрібно відповісти за ... Рівень пацанчіків з району, або бариг на барахолці. Потім вже дуже дитяче звинувачення в агресії.
Изменено автором 19.10.2024
19.10.2024АвторОтвет olirka
Це Ви намагаєтесь маніпулювати суспільством. Це вам, а не мені принесли на оцінку речі із власності якоїсь літньої людини, легенда така. Це ви, а не я зробили спробу перенести розбірки на рівень особистості.  Вайбер номер, потрібно відповісти за ... Рівень пацанчіків з району, або бариг на барахолці. Потім вже дуже дитяче звинувачення в агресії.
Це подарували моїй жінці..мат часть! Читайте вище..- Ви -людина,яка створювати ілюзію біля себе!- моя думка,Ви глибоко нещаслива,або ж обмежена людина.
19.10.2024Ответ Ankvar4
Це подарували моїй жінці..мат часть! Читайте вище..- Ви -людина,яка створювати ілюзію біля себе!- моя думка,Ви глибоко нещаслива,або ж обмежена людина.
Подарунки жінки оцінювати на віоліті , це якось дуже високий рівень, явно не моє. Успіху.
Ответы: 3
19.10.2024Автор
Якщо мені відписав модератор,не дай Бог- шкода платформи,неадекваність зашкалює.Навіть не пишу про культуру і відчуття реальності.
19.10.2024
І да, поменше високопарності, психолог з Вас так собі, а намагаєтесь робити психологічні портрети. Мабудь, перебор із переглядом фільмів нашквалт Обдури мене. Крім того, чому ви постійно згадуєте свою жінку, таке враження ,що ви несамостійна або незріла психічно людина. То моя жінка не вкраде, то це подарунок жінці.
19.10.2024
Добрий день!
Воїнів Світла викликали? )))
Важаю, що перехід на особистослі вже абсолютно лишній. Не забуваємо про нові доповнення в Правила з цього приводу. Не робіть собі антирекламу. 
По темі. На мою думку, потрібно її закривати. І паралельні (цього автора) також. Аутентичність предметів майже не підтверджується. 
Тому не роздмухуємо вогонь і спокійно розходимося займатися справами ))
19.10.2024Ответ КАПІТАН ZELENY
Добрий день! Воїнів Світла викликали? ))) Важаю, що перехід на особистослі вже абсолютно лишній. Не забуваємо про нові доповнення в Правила з цього приводу. Не робіть собі антирекламу.  По темі. На мою думку, потрібно її закривати. І паралельні (цього автора) також. Аутентичність предметів майже не підтверджується.  Тому не роздмухуємо вогонь і спокійно розходимося займатися справами ))
З моєї сторони сеанс благочиності завершений)
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.