Taskmaster
Taskmaster
18 октября 2024, 19:48

Негашенные марки Болгария 1979

Негашенные марки Болгария 1979

Вітаю.!

Шановні, є ось такі марки, негашені, в чудовому стані, не б/в. В інтернеті суперечлива інформація, тому звертаюся до Вас.

Чи мають ці марки якусь цінність, реальна їх ціна.

Дякую за увагу, з повагою.

Теги:
vkf772443
19.10.2024
Вітаю. Аналогічно тому, що я написав вам по лоту Північної Кореї. Цікаво, що тематика тут така само - поштовий сервіс. Можливо, хтось з ваших родичів працював у сфері комунікацій і отримував від закордонних колег такі подарунки. Каталожна вартість 1,2 уе за серію. Серія повна.  Що до продажу. Марки Болгарії у нас чомусь не користуються активним попитом. Я свого часу мав контакти у Болгарії і за їх допомогою зібрав гарненьку колекцію. Потім вирішив продати. І з труднощами, і задешево реалізував.
19.10.2024АвторОтвет vkf77
Шановний, Добрий день.! То мій Батько раніше збирав колекцію, в нього багато серій різних стран на абсолютно різні тематики, ось зараз просив подивитися що скільки коштує. 
Просто так співпало що ці дві серії негашені і у відмінному стані, тому і виставив на огляд бо здалося що мають цінність. Інші вдалося ідентифікувати власними силами, теж копійки...Тож залишу сину, може трохи здорожчають до того часу якщо все гаразд буде.Дякую за інформацію.!З повагою
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.