rohov
rohov
1 февраля, 20:30

Книга - найвища цінність людства

Книга - найвища цінність людства

Мої роздуми, щодо книг.

Читати вчать у школі, ми буква за буквою відкриваємо слова, поєднуємо їх у речення, абзаци, сторінки, твори. Ми пізнаємо світ, думки, переносимося у інші країни, часи.
Мене захоплюють книги. В дитинстві я мав можливість знайомитись з творами світової класики завдяки батьківській бібліотеці. Деякі книги я перечитував двічі, тричі.
Я прожив вже багато років і захоплення книгами повернулось. Я не читаю, я вивчаю книги. Їх походження, історію, я хочу дослідити теми, які мене хвилюють. 
Я колекціоную книги, моя область - це книги радянського періоду, вони близькі мені, адже я сам з того періоду. Тема радянських книг не розкрита, вона містична, зла рука пропаганди, вибірковість авторів. Це теж захоплива історія. Але поки все. Емоції висловлені, тема залишається відкритою. Так починається моя книга.
З повагою до всіх.

02.02, 00:24
Я теж букініст і маю деякий сформований висновок з цієї теми: книга — другий маніпулятор людства, перший — це усне слово, третій — ТБ, четвертий — Інтернет. Книги — це елемент, частина як хорошого, так і поганого. Ми можемо виділяти щось одне, наприклад: книга — це знання, або передача навичок, або дозвілля. Але насправді, якщо розкрити весь спектр поглядів на книги, то це частина океану знань, яка мудрому дає мудрість, а гівнюку — методи бути гівнюком, якщо без ідеалізацій і лаконічно. Всім миру й добра
Ответы: 0
Ответы: 1
04.02, 16:06
Розумію про що Ви. Мені подобається думка з книги сучасного літературознавця Ростислава Семківа: "Масштабна й нескінченна розмова на сотні тисяч голосів триває без нас, доки ми не взяли до рук книжку".
04.02, 17:14Автор
Прошу вибачення перед всіма хто долучився до обговорення даної теми за мої дуже стислі відповіді. На то є причина.
З повагою.
12.02, 17:36Ответ rohov
Доброго дня, я виграв о 16.00 Ваш лот Электроника в самоделках, як цю книжку отримати. Олександр 0679382225, також у вайбері.
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.