Медаль з жовтого металу,перевіряли,в місці зломаного вуха,то залишки припою,намагались паяти...не вийшло..сама медаль похожа на справжню але номер левий,це збило з пантелику,тому звернувся за консультацією,на сусідньому форумі також написали що фуфло і відштовхувались зновуж таки від неправильних пуансонів в номері..
доброго ранку ,в тому місці де був набитий новий номер ,метал яскравіший ніж інший по гурту ,там де починається цифра 5 і 8 видно заглиблення (яму) гурт в цьому місці менший по висоті і при нанесенні нового номера ,деформувався кант в цьому місці ,по всим пошкодженням вм"ятині по бортику реверсі та зарубці на аверсі я не бачу олова ,олово на вухі де його намагалися припаяти ,і думаю якщо б була з олова то воно би припаялось ,
Про водяні знаки на цій медалі не знає зараз тільки людина далека від фалеристики. І, зрозуміло, ті хто робить копії також знають про них і намагаються максимально наблизити своє творіння до оригіналу. Це підробка.
Все це так .за щербинку на козирьку згоден її роблять а от за ресничку вибачте але я такої копій не бачив за 20 років жодної .були кримські копії штамповані які біль менш на шось схожі для музеїв і кіно .все інше що на ринку лиття .не варто уваги .
гурт нормально видно тільки там де номер всі інші фото фонові з боку що там можна розгледіти ,сліди біту подряпини та царапки ?який по Вашому повинний бути гурт ?
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».