05.12.2024АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Що потрібно зробити? Сайт складний нічого не зрозуміло як користуватись видивляюсь в інтернеті .
Ответы: 0
Ответы: 1
05.12.2024Автор
Удалено автором
05.12.2024
Вказуйте розміри предметів або ..
п. 13.5. При фотографуванні (скануванні) дрібних предметів для визначення масштабу необхідно використовувати в якості фону лист в клітинку 5х5 мм, "міліметрівку" або розташовувати поруч з предметом лінійку зі шкалою.

Розміщайте фото без поворотів предмета на 90 або 180 градусів. Лежачи на лівому боці, людям важко щось визначати )
06.12.2024АвторОтвет Balnautilus
Я канешно вибачаюсь але я ціну на схожі монети виливався 150 - 340 грн який даун буде робити копію . Я навіть продавати за таку ціну не буду ! Це не моя знахідка ,в таких монетах я не розуміюся , в мене попросили оцінки майстрів .
06.12.2024ЗнатокОтвет PKM
Я канешно вибачаюсь але я ціну на схожі монети виливався 150 - 340 грн який даун буде робити копію . Я навіть продавати за таку ціну не буду ! Це не моя знахідка ,в таких монетах я не розуміюся , в мене попросили оцінки майстрів .
Це не знахідка, це ebay або щось подібне.
Якщо сотню таких пропонують по 5-10$ а собівартість - 1$ то дуже є сенс. І мені показували такі пропозиції. По даній монеті я можу розписати з якої монети малювали одну сторону, з якої другу сторону, які надписи повинні бути, але тут така топорна робота, що й коментувати не хочеться.
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.