Аноним
Аноним
12 июня, 07:26

Добрий день. Прошу обговорити лот.

Добрий день. Прошу обговорити лот.
Тема закрыта

Цю фігурку я купив тут на Віоліті після довгих торгів.Тепер мене Віоліті просить виставити її на обговорення! Я вже нічого не розумію але дуже прошу шановне панство обговорити лот і висловити свою думку стосовно її аутентичності.На прохання подивитись свої архіви стосовно купівлі цієї статуєтки,мені відповіли що так довго інформація не зберігається.Тому рекомендую всім при купівлі лоту робити собі скриншот. З повагою.

Ответы: 0
12.06, 11:18Ответ lenasik
Віоліті просить?????  А чому не просили до завершення торгів???
Я так розумію, автор виставив її на продаж, а черговий потенційний  покупець попросив виставити на обговорення. Нажаль, купівля на віоліті не дорівнює придбання оригіналу- це стосовно того, що виставив на продаж те, що колись купив на віоліті.
Изменено автором 12.06, 11:19
Ответы: 1
Ответы: 1
23.06, 11:59
Маю таку фігурку.
Так, саме цей «Лєдєнец» випускався обмеженим ювілейним тиражем і повинен мати по іншому оформлене клеймо і власний номер. І це не руками намальоване «44». 
Але.
При порівнянні з оригіналом я можу стверджувати що ідентичність повна. Використані ті самі фарби, колір, розпис. 
Це НЕ гаражна творчість, а професійна робота.
На мою, суто субʼєктивну думку, завод у Вишневому випустив не 100 ювілейних фігурок а «трохи» більше, можливо це власна ініціатива когось з працівників або керівництва.
А статуетка в реалі дуже класна, я би не поспішала записувати її в підробки.
23.06, 12:49
Завод, як Ви кажете, тиражував фігуру в теперішній час, тому ніяк не може стояти підроблене клеймо книжка. Має стояти надпис Київська порцеляна, стилізована сучасна буква К. Всі речі, марковані підробним клеймом є підробками.
Аноним
27.06, 14:20Автор
Автор теми дуже уважно слідкує за думками шановної спільноти. Так кожна людина,яка купує предмет на Violiti має своє бачення.
27.06, 16:06Ответ Аноним
Автор теми дуже уважно слідкує за думками шановної спільноти. Так кожна людина,яка купує предмет на Violiti має своє бачення.
Саме тому Ви розміщуєте підробний лот у розділі Київ, Київський ЕКХЗ? Чи Вам не відомо, що для таких підробок є розділ Копії? Ви почали тему щоб визначитись оригінал чи ні, а закінчили висновком, який суперечить думці фахівців. Хоча все детально та обгрунтовно пояснили. Гарне виконання - але підробка...
Аноним
28.06, 11:59АвторОтвет Аноним
А чому ви вирішили що це підробний лот. Цікаво,яка була думка і висновки у фахівців  коли її виставляли тут на торги? Може це все ж таки не ювілейний випуск а інший? Може фахівці ще висловлять свою думку?
28.06, 17:41Ответ Аноним
А чому ви вирішили що це підробний лот. Цікаво,яка була думка і висновки у фахівців  коли її виставляли тут на торги? Може це все ж таки не ювілейний випуск а інший? Може фахівці ще висловлять свою думку?
Це підробка. Вам подобається каруселька?)
Изменено автором 28.06, 17:41
lufa357
28.06, 18:25Ответ Аноним
Вітаю вас! Найкомпетентніший фахівець з тих, хто завдає собі клопоту допомагати і роз"яснювати на цьому сайті - це п. olirka. І вона вам все розказала і обгрунтувала. Чи вам потрібна думка будь- кого , аби була компліментарною по відношенні до вашої фігурки?
Ответы: 2
Ответы: 2
Аноним
29.06, 17:13Автор
Вітаю вас lufa! А чому с таким сарказмом? "Найкомпетентніший фахівець з тих ,хто завдає собі клопоту допомагати і роз'яснювати на цьому сайті." Я поважаю думку olirka , але  є і інші фахівці котрі висловлюють іншу думку. До того я іще раз наголошую що я цю фігурку купив ТУТ на ВІОЛІТі  а не на барахолці.І я впевнений що вона оригінальна.!!!
Тема закрыта
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.