Ответы: 0
Ответы: 4
23.12.2024Ответ Zombie_coffe
Я не спецаліст по метеоритах, на жаль, вище табличку показали, по ній краще орієнтуватися і при необхідности надсилати якісні макрофото компетентним людям. Просто по фото чи короткому опису ніхто не візьметься визначати при здоровому розумі.
Ответы: 1
23.12.2024АвторОтвет Docadept
Металошукач дає сигнал, який знаходиться в діапазоні чорного металу. Наведена вами "купа", у всіх металошукачах відповідно, знаходиться в діапазоні кольорових.
Ответы: 2
23.12.2024Автор
Знайдений в піщаному кар'єрі, на глибині близько 4-х метрів. В цьому місці багато камнів юрського періоду і раніших. Окрім того, цей зразок має дрібненькі, прозорі вкраплення, які переломлюють світло.
Изменено автором 23.12.2024
23.12.2024Ответ Kris
Вам же дали табличку для грубого визначення - зробіть відріз невеликий, відшліфуйте, і аналізуйте на здоров'я)
23.12.2024АвторОтвет Docadept
Дякую. В мене, як в дилетанта, ця табличка не викликає належних емоцій по двох причинах: я точно не знайду очевидця падіння з космосу саме цього каменю та, що на сертифікованих зразків відсутні місця шліфовки, тим більше місця відрізу кусочків кусочків. Окрім того: кількість різновидів, не за утворенням, а за своїм вмістом, які можуть відповідати визначеним в таблиці Менделеєва елементам, є відносною.
Изменено автором 23.12.2024
23.12.2024Ответ Kris
Очевидець падіння не потрібен, якщо подивитесь уважно на схему)) І якщо ви чогось не бачили, то це не значить, що цього не буває))) Ось, будь ласка, це перше, що знайшлося і таких сайтів сотні: Купить Метеорит с Сертификатом в Киеве. Метеорит на Подарок | Fama.ua

Звичайно, що не всі метеорити розпилюють, спеціалісти можуть деколи визначити і по зовнішнім ознакам, але це не правило зовсім, бо коли є сумніви, треба дивитись, що там всередині, більше ніяк.
23.12.2024Ответ minelaboff
Ну якщо по-чесному, то в темі не було ще жодного питання до автора теми (бо всі розуміють, що це не має сенсу), тому навряд чи буде той мільон)
23.12.2024Ответ Docadept
Ну якщо по-чесному, то в темі не було ще жодного питання до автора теми (бо всі розуміють, що це не має сенсу), тому навряд чи буде той мільон)
Привіт! ви про який це "мільйон" мову ведете,як казав відомий єврей:-"не верьте тому,что написано",десять років слідкую за рухом начеб то метеоритів,сама велика ціна ,то це -800 грн. в нас ,за кордоном ,чув що 5000 баксів щось продали.
Ответы: 2
23.12.2024
Привіт! ніяких онлайн консультацій ні в кого -немає,присилайте частинку зразка в комітет по М,там зроблять безоплатно а на кол. фірмі є  ціни на різні види ідентифікації,платите і вам все роблять,ціни десь від 900 грн і вище.
24.12.2024АвторОтвет bylin
Дякую. Платити від 900 грн. за дослідження, плюс голістику, з негативним результатом, не є цікавим рішенням.
24.12.2024
Доброго часу , це феросплав - не метеорит . Якщо вищезазначена табличка не викликає у Вас довіри , то відріжте маленький шматочок і зробіть травлення кислотою . Якщо проявиться характерний малюнок,то у Вас в руках метеорит .
24.12.2024Автор
Дякую всім, хто надав мені відповідь, це дало мені можливість зорієнтуватись у невідомій темі і поспілкаватись з різними думками, людьми. Другий визновок більш цінний за перший.
07.01, 07:28Автор
Удалено автором
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.