Ответы: 0
Ответы: 1
06.01, 22:53
Я от пробачаюсь і хочу попитати , звідки у вас така ненависть до радянського періоду життя ??? Мабуть вам вже за 70 і ви зростали у селі , коли ще треба було у колгосп давати яйця за те що тримаєш кур , здавати мьясо , бо тримаеш свиню , платити за фруктове дерево фруктами і коли не відпускали у город працювати , бо в селі теж були треба фахівці і т.д. ??? Тоді зрозуміло , а покищо ні !!!
07.01, 11:34Ответ olegmylavko777
А ви мабуть із внуків шарікова чи швондера які хотіли все поделіть? А татусь отримував спец пайки , а дідусь в 1937 приїхав стрілять хохлов.СЕРИСЕРИ вже нема 34 роки, а ще находятся створіння які ностальгують за тюрмою народів.Ми ще почекаємо 30- 40 років і ця наволоч зникне з нашої землі як вид НАЗАВЖДИ,
07.01, 18:43Ответ Bobcet
НІ , ви помиляєтесь. Дідусь нікого не стріляв , батьки робили , і будували кооператив і ходив я одязі ф-а " Каштан". Все було стабільно. Як що вас недопестила та обділила чимось рад.влада , тоді зрозуміла ваша точка зору.
Ответы: 8
Ответы: 2
10.01, 14:48
Так же предать анафеме все монеты царского периода с портретами,як пропаганду имперского мынулого,и динарии все туда-же,там что ни рожа то маньяк,садист,захватчик и извращенец!
Ответы: 2
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.