1Victor8
1Victor8
16 января, 23:38

Як вирішити питання не верифікований? Підскажіть будь ласка

Як вирішити питання не верифікований? Підскажіть будь ласка
доброго вечора! Буду виставляти на аукціон! Кого цікавить пишіть

Ответы: 0
Ответы: 2
17.01, 16:49Ответ 1Victor8
Если лоты будут соответствовать разделам,то да.
Но так как у Вас нет репутации ,готовтесь к послеоплате или наложке.
Ответы: 1
17.01, 17:02
Все відправляється наложкою . Або на довірі ( якщо продавець  роками нікого не обманював) Рейтинг немає значення ( бо війна) Те, що пишуть " не працюю по наложці" - особисті фантазії власника лоту.  Ваше право, як власника товару, або покупця. Ніхто нікого не примусить, але порушення умов аукціону відмітять у рейтингу. Якщо хтось поскаржився.
Изменено автором 17.01, 17:07
17.01, 19:45Автор
Скажіть будь ласка чи я правильно зробив з приводу аукціону? Чи нормальна ціна на монету? В себе я виставив лот. Підкоригуйте мене якщо щось не так, а то тільки починаю цим займатись, а в мене дуже багато монет які хочу виставляти на аукціони. Зарання дякую хто відгукнеться.)
17.01, 20:36
Стан не відмінний, дуже НЕ. ... Пальці на аукціоні, на фото, то не добре, модератор може і закрити лот. Ціна , для старту, завелика.  На особисту зустріч, по місцю продажі, набагато зменшується шанс реалізувати. 
Отакі мої роздуми.
Вам приймати рішення.
Изменено автором 17.01, 20:38
17.01, 20:50Ответ 1Victor8
Вітаю!
Щоб більше людей побачило ваш лот, додавайте посилання на лот в темі його обговорення. Це доволі солідний маркетинговий хід. Реклама, одним словом.
Ответы: 3
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.