Client924517
Client924517
7 февраля, 14:10

Великий срібний медальйон 1842 року на визначення

Великий срібний медальйон 1842 року на визначення
Вітаю шановних учасників форуму і експертів. Хочу попросити допомоги у визначенні і оцінці срібного медальйону. Як мені зрозуміло з напису на медальйоні, він був подарований хресною мамою своїй похресниці при хрещенні в 1842 році. Дрібний напис на медальйоні мною був прочитаний як HEUBERGER, можливо помиляюся, не дуже розбірливо. З клеймами, на жаль, не розібрався. Цікавить виробник і чи даний медальйон викличе якийсь інтерес на торгах. Буду всім вдячний за допомогу.

07.02, 15:30
Я б радив на My Heritage  спробувати по датах та прізвищах пошукати нащадків власниці. Як на мене, то гравіювання   має німецькі прізвища. Буде доволі цікаво відслідкувати .)))
Ответы: 0
Ответы: 1
Ответы: 2
09.02, 20:42АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Дуже Вам дякую за інформацію. Десь за півгодини виставою ще дві цікаві речі на обговорення. Буду вдячний, якщо і там допоможете)
23.02, 20:32
Подивилась пораду знайти на myheritage. Дійсно ця людина є в декількох родинних деревах. Jozefina / Josefina / Josepha Lukovits (Klenovits), на familysearch є її дані з хрещення з іменем хрещеної. Хрестили в Belvárosi, Budapest, Pest-Pilis-Solt-Kis-Kun, Hungary. Тобто цей медальйон був для людини з Угорщини.
23.02, 23:25АвторОтвет Client824822
Вітаю! Дякую за цікаву інформацію і час, який приділили для вивчення цього питання. Я, на жаль, так і не скористався цією порадою
18.03, 20:57Автор
Вітаю! Ні бліцу, ні резерву немає. За правилами аукціону бліц можна встановити тільки, якщо ще немає ставок. А ніяких прихованих бліців чи резервів я не робив.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.