Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...) Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Добрий день, Андрію! (У нас в Спільноті культурні люди вітаються...)
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Доброго дня ) я вибачаюся ! Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Абсолютних аналогій з таким видом амулета я не зустрічав. Корона в середхрестті - явище не розповсюджене. Схоже бачив у філіппінських хрестиках. Одним словом - це приватне виробництво місцевого призначення. Кожен майстер робить так, як йому підказує уява Біблейських образів.
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
Це сучасний амулет на релігійну тему. Доречі, цікава ідея поєднання зображень православної та католицької течій християнства.
Підкажіть як я більше можу дізнатися про амулет ?