Ответы: 0
26.11.2023Ответ Client732293
Ось
Так, бачу олівчиком написано рік. Потрібні ще останні стороніки, де згадується "типографія" та при кому надрукували.
Ответы: 1
27.11.2023
Новий Завіт з Псалтирем Вільно 1623. Видно з фото що тут  Новий Завіт бо фоліація справа внизу. Всього 605 листів тобто 1210 сторінок порахуйте скільки у Вас
Изменено автором 27.11.2023
27.11.2023АвторОтвет НАМОР12
Повторюсь! Книжка дорого коштує! Не лохонись!
Я розумію що за книга і приблизно що може коштувати і Я не з тих людей що вірять на слово не турбуйтесь Я хоч і новачок в антикварних продажах але в обіду себе не дам .
29.05.2024
Ми шукали надійного постачальника для виготовлення пакування для нашої продукції і знайшли HotPrint. Вони запропонували безліч варіантів дизайну і матеріалів, що дозволило нам обрати найкращий варіант для нашого бренду. Процес замовлення був простим, а менеджери дуже допомогли нам з усіма питаннями. Пакування було виготовлено вчасно і вийшло дуже якісним і привабливим. Якщо вам потрібне якісне пакування для вашої продукції, рекомендую звернутися до HotPrint: Виготовлення коробок на замовлення - виробництво упаковки в Києві та Україні | Хотпринт . Чудовий сервіс і високий рівень виконання!
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.