14.12.2023Знаток
Доброго вечора. Вино дуже непогане. На мій погляд, одно з найкращих вин Масандри. Зазвичай я обходжу тему ціни, бо на ціну продажу дуже впливає стан пляшки, котрий по одному фото важко оцінити. Сьогодні закінчилися торги по Мускату білому Червоного каменя у подібному оформлені (підозрюю, що на цій пляшці пластикова пробка). Продавець виставляв з 350 гривень, торги завершились на 2746 гривнях. Як на мене, ціна непогана, але не максимальна на цей час. До того ж прийміть до уваги, що "Червоний камінь" - найпопулятніше та найзнаменитіше вино Масандри.
Також на продаж вина дуже впливає скільки людей і з якими гаманцами стежать за лотом та приймають участь у торгах. Зараз дуже складний період для продажу вина не зважаючи на майбутні новорічні свята. Тому я не можу Вам гарантувати, за якою ціною продасться Ваше вино. Тим більш, я не знаю, скільки саме грошей Ви за нього хочете. Думаю, що на сьогоднішній час продажна ціна може бути від 1000 до 2000 гривень, а там - як пощастить!
09.08.2024АвторОтвет Barmaley17
Доброго вечора. Вино дуже непогане. На мій погляд, одно з найкращих вин Масандри. Зазвичай я обходжу тему ціни, бо на ціну продажу дуже впливає стан пляшки, котрий по одному фото важко оцінити. Сьогодні закінчилися торги по Мускату білому Червоного каменя у подібному оформлені (підозрюю, що на цій пляшці пластикова пробка). Продавець виставляв з 350 гривень, торги завершились на 2746 гривнях. Як на мене, ціна непогана, але не максимальна на цей час. До того ж прийміть до уваги, що "Червоний камінь" - найпопулятніше та найзнаменитіше вино Масандри. Також на продаж вина дуже впливає скільки людей і з якими гаманцами стежать за лотом та приймають участь у торгах. Зараз дуже складний період для продажу вина не зважаючи на майбутні новорічні свята. Тому я не можу Вам гарантувати, за якою ціною продасться Ваше вино. Тим більш, я не знаю, скільки саме грошей Ви за нього хочете. Думаю, що на сьогоднішній час продажна ціна може бути від 1000 до 2000 гривень, а там - як пощастить!
Дякую Вам за розлогий коментар і за глибокий аналіз ситуації! 🌻
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.