Добрий день! Я розумію, що у анонімів щелепа природньо росте так, що вони не можуть вітатися. Але спробуйте... Відповідь на ваше питання буде залежати набагато від чіткості клейма на шаблі. Поки що видно лише Solingen. Отже, це Німеччина. Чи зможете прочистити клеймо?
Доброго дня! Вибачаюсь за те що не поздоровався, за 15 рокі перший раз, может перехвилювався. Додаю фото. трошки почистив, дальше не чіпав, а цікаво за нею узнати. Дякую Вам, за поміч.
Згідно наданих розмірів та побаченого клейма, з великою долею вірогідності, це шабля саксонського зразку 20-30-их років ХХ ст. Веймар або ранній Вермахт. Може бути Weyersberg Paul & Co., Solingen або Weyersberg, Kirschbaum & Co., Solingen
Доброго ранку! КАПІТАН ZELENY я Вам велике дякую!!! і ще велике прохання, сорентіруйте по цені, с 1 грн особо не хочется, а тема не моя, проходи найти не можу подібної, буду Вам дуже вдячний.
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
Прошу допомоги.
Дякую.
Я розумію, що у анонімів щелепа природньо росте так, що вони не можуть вітатися. Але спробуйте...
Відповідь на ваше питання буде залежати набагато від чіткості клейма на шаблі. Поки що видно лише Solingen. Отже, це Німеччина.
Чи зможете прочистити клеймо?
Вибачаюсь за те що не поздоровався, за 15 рокі перший раз, может перехвилювався.
Додаю фото. трошки почистив, дальше не чіпав, а цікаво за нею узнати.
Дякую Вам, за поміч.
КАПІТАН ZELENY я Вам велике дякую!!! і ще велике прохання, сорентіруйте по цені, с 1 грн особо не хочется, а тема не моя, проходи найти не можу подібної, буду Вам дуже вдячний.