lys26
lys26
2 марта, 12:29

3 копійки 1930 р.перепутка,гладкий гурт

3 копійки 1930 р.перепутка,гладкий гурт
Доброго здоров'я.Допоможіть з визначенням,3 копійки герб 20 копійок.Гладкий гурт часто зустрічається,якось на ціну впливає.Діаметр навіть трохи більше 22 мм.?Як визначити  рукоблуд,чи ні.?

02.03, 13:31
Зніміть гурт з належною чіткістю. Щоб не заважав фон - треба монету підняти над ним. При такій втраті маси не виключений рукоблуд. Діаметр виміряний невірно.
02.03, 13:53АвторОтвет Akustika
Зніміть гурт з належною чіткістю. Щоб не заважав фон - треба монету підняти над ним. При такій втраті маси не виключений рукоблуд. Діаметр виміряний невірно.
Дякую за допомогу Як правильно міряти діаметр.Змінив фото,старався зняти гурт.
Ответы: 0
Ответы: 1
08.06, 15:23Автор
Доброго дня.Підійму тему ,щоб не створювати нову.Зробив ще фото, не знаю чи можна по моїх фото визначити .Хочу монету виставляти на продаж.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.