minelaboff
minelaboff
26 марта, 09:27

Покращення в пошуковій системі!!!

Покращення в пошуковій системі!!!

Доброго дня.
Питаннє по пошуку на аукціоні.
Кому сподобалось покращення?
Може хто знає,як шукати по всьому сайту ,а не по розділам?
Чи це вже неможливо?

Ответы: 0
26.03, 19:55
Доброго вечора. Допоможіть будь ласка як користуватися цим пошуком. Я тут початківець. Дякую за увагу
ОтветитьЦитировать
26.03, 23:09Ответ TFMsale
В тому-то і питання, що насправді лотів, що відповідають пошуковому запиту, значно менше. Раніше пошук працював по точному входженню, і знаходив мало, але точно, а тепер став знаходити дуже багато і не по темі.
ОтветитьЦитировать
27.03, 12:42Ответ TFMsale
Бо в налаштуваннях відмічено "частковий збіг" та "в описі лоту". Приберіть ці дві галочки і побачите, що лотів стало менше. Якщо оберете розділ, то взагалі їх кількість значно зменшиться і Ви отримаєте не все підряд (листівки, журнали, сувенірку, монети, живопис і таке інше), а наприклад тільки монети присвячені олімпіаді (якщо це слово є у назві).
ОтветитьЦитировать
Ответы: 2
26.03, 23:12
Здається, програмісти напрограмували пошук, який тепер шукає не тільки точні входження, але й неточні, а також додає результати пошуку по окремим словам, якщо їх було декілька. Сумнівна "допомога", треба тонше, не так широко.
ОтветитьЦитировать
27.03, 12:35Ответ Docadept
Якщо під пошуковою фразою в налаштуваннях Ви відмітете тільки пункт "по всій фразі" та шукати результати "у назві лота", то результат пошуку буде максимальо конкретним. При виборі налаштування "будь-якого слова з фрази", а ще і якщо стоїть відмітка навпроти "частковий збіг слів в тексті", то результати будуть максимально об'ємними, адже у пошук будуть потрапляти всі лоти, у наззві котрих є хочаб декілька літер від пошукового запиту.
На мою здумку зараз пошук зроблений правильно. Хто хоче конкретики, той може обрати конкретне слово і розділ, в якому шукати. Хто хоче побачити всі спільнокореневі назви по всьому сайту, той без проблем може це зробити. Пошук не знає що саме Ви хочете бачити, тому його треба підлаштувати під себе, і наразі в ньому є така можливість.
ОтветитьЦитировать
27.03, 12:55Ответ Kamneeshka
Так, дякую, в мене так раніше і було (чітко по фразі), а потім перевстановив браузер, і все скинулося, напевно, я одразу не помітив. А у автора теми якась інша проблема, тепер розумію, але в мене все працює.
ОтветитьЦитировать
Ответы: 1
27.03, 12:03Ответ minelaboff
А що саме у вас не виходить? В мене пошук працює як по розділам, так і по сайту, знайшов тільки, що по замочуванню чомусь перемкнуло на пошук по будь-якому слову, перемкнув на по всій фразі і стало як було.
ОтветитьЦитировать
27.03, 12:38Ответ minelaboff
Воно зараз так і є. Якщо бажаєте конкретики у видачі результатів пошуку, то обираєте розділ. Якщо ні, то нічого не обираєте в розділах і пошук відбувається по всьому сайту. Нічого не змінилось, пошук працює як і багато років до цього.
ОтветитьЦитировать
29.03, 11:57
Поиск стал работать некорректно. В качестве демонстрации:
1. Введите фразу "рубль 1898" в поисковую строку и кликните "Поиск". Результат: лоты отображаются правильно.
2. Введите фразу "рубль 1898" в поисковую строку и кликните "Поиск". Затем кликните "Цена". Результат: показано что угодно, только не рубли 1898 года.
Могу предположить, что после выбора дополнительно фильтра (в данном случае это "Цена") поиск отрабатывает некорректно
ОтветитьЦитировать
31.03, 07:14Автор
Шукаю з головної сторінки!
Пишу - копейка 1704,результат - 151,852- це нормально???
Воно шукає всі монети зі словом - копейка і всі ,що пов'язано і не пов'язано с датой.
ОтветитьЦитировать
31.03, 12:41Ответ minelaboff
Спасибо, что подняли этот вопрос! Я вчера пригласил в тему представителя администрации или технического специалиста. Давайте дожимать. Поиск просто убили, а это очень плохо. Клиенты реально теряют деньги, поскольку невозможно провести адекватный анализ
ОтветитьЦитировать
31.03, 21:53Ответ minelaboff
Перевірте налаштування пошуку, там може перемкнуло на пошук по окремим словам. В мене знаходить 5 лотів, якщо по всій фразі.
ОтветитьЦитировать
31.03, 21:59Автор
Доброго вечора.
Я все перепробував.
Чи Ви вважаєте,ща копейка 1704 продана лише в 5 лотах?
Новий сервіс це жах.
ОтветитьЦитировать
01.04, 14:50Ответ minelaboff
Проверил. Поиск таки работает :) (Еще раз спасибо Docadept.) Выберите фильтр "Проданные" и увидите 48 результатов:
Изменено автором 01.04, 14:52
ОтветитьЦитировать
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.