Вітаю шановні знавці ! Допоможіть , будь ласка, визначити походження предмету, його призначення, чи це дублікат, чи це копія. Я розумію, що будите багато банити, но мені здається, що не тільки мені цікаво а і ще хто буде переглядати фото, кінцеву характеристики предмету.
Розумію, що було мало таких оригінальних предметів, но впевнений, що не багато знавців стикались з такими предметами.
Предмет в мене з кінця 90-х.
Дуже всім ДЯКУЮ за вашу думку і коментар !
Звісно, мало хто тримав оригінальний ЛХ в руках, тим більше з "дубами". Але в наш час багато різних ресурсів, як то література, профільні сайти та таке інше, де можна отримати інформацію щодо того, ким, як та з чого вироблялися ЛХ.
Саме тому, як Ви написали, що предмет з кінця 90-х, ми маємо примітивну цільноштамповану копію тільки зовні схожу на ЛХ.
При дуже малій кількості нагороджених та при ціні квартири, подібні оригінальні предмети "просто так" знайти не реально.
Якось так.
Я так розумію, що це примітивна копія, яка немає ніякої цінності?
І незрозуміло коли виготовили, хто виробив і для чого ???
А то, що вона в мене з кінця 90-х, це 100%.
ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ !
АЛЕ ІНФОРМАЦІЯ НЕ ВИЧЕРПНА .............
Ви запитали чи це копія, на це питання я Вам відповів.
Хто її зробив, коли, для чого та яку вона має цінність мені не відомо, та взагаллі не цікаво, вибачайте.
Якщо для Вас інформація не вичерпна, то спробуйте поцікавитися цією темою особисто, бо більше мені додати нема чого.