06.04, 13:42
Ну нарешті, в плані , що фігурка хоч і не заводська повноцінно, але і не підробка. Все чесно, ніякого підробного клейма, ініціали автора. Рік, я думаю, десь 2000+, на а автора може і вдасться колись визначити.
Ответы: 0
08.04, 12:08Автор
Дякую за відповіді, але їх є декілька , то хотілося б взнати хто конкретний виробник та автор, фото інших можу додати якщо треба
08.04, 12:23
Не треба. Часто подібні фігурки видають за підробки, скоріш ПЗХК, а іноді і інших заводів, коли ставлять криве підробне клеймо. На Вашій підробного клейма немає. Є якісь ініціали. Виробництво в кустарних умовах, можливо на розвалинах заводу невідомого автора, хай буде Ковальчук Віктор Іванович період виробництва десь 2012.
lufa364
08.04, 12:29
Вітаю! Виробник- якісь народні умільці, які налагодили випуск подібних фігурок. І умільці тут слово доволі підходяще- фігурка непогана. Зі схожим розписом постаменту( ці милі квіточки) бачила фігурку Лисиця і колобок. Теж не відштовхуючий сувенір. А автор..
Ініціали  автора у вас є-КВІ. Автор в певній мірі пишається своєю роботою, от і увіковічнив  свій слід  підписом.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.