Vovkalinka
Vovkalinka
30 ноября 2023, 14:35

Денарій Луція Вера на автентичність

Денарій Луція Вера на автентичність

Вітаю! Є дуже великі сумніви в оригінальності даної монети після зняття штучної патини. Плюс немає дзвону. Шановні експерти, підтвердіть будь ласка, або спростуйте. Дякую дуже!

Ответы: 0
Ответы: 3
sagit15792
30.11.2023Знаток
Тріщина виглядає досить переконливо.
Але все ж таки не можу якось стовідсотково підтвердити аутентичність.
Ответы: 7
Ответы: 1
13.12.2023Автор
Ще трохи інформації для прозорості. Спробував тест на йод - відчуття змішані. Покривається йодовою патиною якось не так, монета не чорніє, а скоріше коричнивіє, але я і не великий спеціаліст в цьому. Може низькопробне срібло? При цьому по аркушу малює гарно і вага нормальна. Всі сьогоднішні маніпуляції приведені на фото нижче.
13.12.2023Модератор
Vovkalinka, вітаю. Перевиставте лот в торги і додайте посилання на дану тему обговорення в описі до лоту. З повагою.
13.12.2023АвторОтвет bosporos
Vovkalinka, вітаю. Перевиставте лот в торги і додайте посилання на дану тему обговорення в описі до лоту. З повагою.
Вітаю Вас! Дякую за увагу до моєї теми.
Все зробив, як Ви написали  Луцій Вер (читати обговорення)
Якщо потрібні ще якісь фото, пишіть, я все постараюся зробити, на скільки дозволяє камера. Дякую! З повагою, Володимир.
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.