Аноним
Аноним
10 апреля, 21:18

Збірник поетичних творів І.Франка 1920р. Допоможіть з відомостями про це видання

Збірник поетичних творів І.Франка 1920р. Допоможіть з відомостями про це видання
Бажаю здоров'я! 
Допоможіть, будь ласка, знайти інформацію про цю книгу. Про її рідкість, тираж, якщо це можливо. І взагалі, на скільки це унікальний та цінний предмет з культурної та історичної точки зору. Бо з матеріальної, тут і так зрозуміло... 
Фото було в книзі з тих часів, як я розумію. В інтернеті десь гуляє сайт з пдф файлом на 721 відскановану сторінку з оригінальною титулкою. Вперше анонімно створюю. 
З повагою. 

"З вершин і низин
Збірник поетичних творів
В додатку: зівяле листє й великі роковини"
Редактор та упорядник: Василь Іванович Сімович
Українська Накладня (Київ-Ляйпціґ), Галицька Накладня (Коломия), Ukrainian Publishing (Winnipeg) 
Рік видання: 1920 
Сторінки: 720

З вікіпедії:
"1920 року вийшла упорядковане видання творів Івана Франка «З вершин і низин». Крім поезій з однойменної збірки, Василь Сімович додав «Зів'яле листя», кращі вірші зі збірок «Мій Ізмарагд», «Давнє й нове», «Із літ моєї молодості» та поеми «Панські жарти» й «Великі роковини». Вперше було здійснено хноронологічний покажчик поетичних творів Івана Франка."

Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.