4snow
4snow
13 апреля, 18:17

Книга 1897р. "Вакханки " Евріпід

Книга 1897р. "Вакханки " Евріпід
Доброго здоровя товариство. Попала до мене книга " Bacchae of Euripides" на старогрецькій та англійською мовами. Видання 2-ге, 1897р, надруковано R@R Clark,limited, Edinburg. На книзі є написи, що як я розумію вказують на попередніх власників- M.J.Laddell і напис Cristmas/42, також прізвище Sillem, з самого верху - підпис і дата 21( я думаю це рік), на звороті сторінки - rehearsed by ... Rylands( переказано або відрепетирувано Ріландсом). Книга використовувалась не лише для читання, а й для театральних постановок - в тексті не лише правки, а й на 3 сторінці старогрецього варіанту є перелік прізвищ учасників( акторів) та хористів. Фото додаю. Прошу оцінити приблизну вартість. 

Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.