Доброго вечора.Висловіть свою думку.Бо в мене таке враження,що це марення...
Отправить обращение по теме
Новинка сезону. "Всі так чекали"
Новинка сезону. "Всі так чекали"
Сообщить о комментарии
Ваше обращение отправлено
Вы уже отправляли обращение
Удалить сообщение от ?
В той же раше за продажу наград совка, реальный срок
Без снисхождений!!!
Это у тебя такая защита типо ‘’Сам ты коллаборант’’???
То что ты ждун ясно и понятно.
Навіщо надавати відверто брехливу інформацію з "жовтих" ЗМІ?
Ви самі особисто Закон читали, по якому йде обвинувачення? Впевнений, що ні. Бо там чітко вказано:
... заборона не поширюється на випадки використання символіки:
....на нагородах та інших відзнаках, якими нагороджувались особи до 1991 року та протягом 1991—2015 років у зв'язку з річницями подій періоду Другої світової війни;
І для чого ця тема?
Для блЕзіру писати не хочеться. Люди самі вибирають справедливу сторону погляду на питання. І мій авторитет чи антиавторитет тут зовсім ні до чого. Я ж не з трибуни виступаю. Просто висловив свою точку зору в суперечливому питанні. Бо саме в суперечці народжується істина. І саме ми з вами цієї істини про нездоровий глузд законочинної та виконавчої влади і досягаємо. Кожен робить (або не робить) висновки для себе. І, як не крути, на сьогодні вони невтішні. Тому я радий, що невеликі дебати між нами дали змогу читачам та коментаторам також в ній взяти участь та дати мізкам активну полемічну роботу.
У Кузьми Скрябіна є гарні рядки в пісні "Танець пінгвіна":
"..мене нервують люди, ті що ДУМАЮТЬ МАЛО..."
А тепер мені покажіть хоч ще один такий вирок з Реєстру?
знают что лучше и что кому делать. селянська чипуха
Дивно, тут і радянські ордена продають, і хвошиздськеі нагороди...є де розгулятись декомунізаторам та денацифікаторам.
Можете меня привлечь за часы с серпом и молотом? Когда это будет ?
карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.". Звертаємо особливу увагу на фразу: "крім випадків, передбачених частинами другою і третьою статті 4 Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки". А потім читаємо, що саме написано у ч. 3 ст. 4 зазначеного Закону. Там написано:" Заборона не поширюється на випадки використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, символіки націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму:". Потім іде багато пунктів, нас цікавлять два останніх.
10) у приватних колекціях та приватних архівних зібраннях;
11) як об’єктів антикварної торгівлі.
Так що, якщо мешканець села Бучали не зовсім клінічний ідіот, то правильно написав колега вище, що будь-який нормальний адвокат легко вирішить це питання в апеляції.
А щодо торгівлі тут, на Віоліті, то це і є спеціалізований сайт для колекціонерів та антикварів. Ось і все...
То чому суддя не відкривши цю справу, не висловив стороні обвинувачення велике ФЕ , вказавши в голос на ці пункти, статті,і одразу ж не закрив цю неправомірну справу?
Быть настольки идиотами не возможно
вот против кого стражатся рассеюшка.
как пример эти два орла)))
Я вангую судья маразматик вынесший решение в старте темы, такой же раб кгб сср и януковича как ты и твои родители. Вы под любую власть сами ложитесь, а строите из себя революционеров.
Жду от тебя по прежнему рассылки и фото как твой дилд против кпсс при сср поднял восстание и ты лично препятствовал аннексии Крыма.