05.05, 20:11АвторОтвет друг ромео
стверджуєте,вихваляєтесь чи пишаєтесь?Не ясно.. по грошах-лом
Дякую за відповідь!
Я не дуже в цьому розуміюсь( колись копом займався геть трішки і наставника не було) для мене це теж була знахідка. Вихвалятись- не має чому так як навіть не знаю чи варте це чогось.Пишатись- я думаю виб не писали як би я продавав червонець золотий часів СССР скоріше пройшли повз. А на дану тему достатньо булоб що це "сміття нічого не варте" а так ви просто вирішили вставити слово бо це русн*вас пломба(якщо не помиляюсь)!
Живіть без негативу🤗
Мирного неба
Ответы: 0
Ответы: 1
06.05, 02:01АвторОтвет 666Alexandr666
Все чогось варте. Тим паче є колекціонери пломб, але за ці багато не дадуть, пересил вийде дорожче
Дякую за відповідь!
Чомусь в цій темі ви надали пояснення гуманне а в іншій написали як зовсім інша особа ("не вихована").
06.05, 06:19Ответ Client743912
Тому, що в цій темі дійсно те, що потребує обговорення і в гуглі явно таких точно пломб ви не знайдете. А в іншій була відповідь на питання "чи можна це (автентичність) визначити". А визначитт можна лише погугливши, знайшовши відповідні товари відповідних брендів (якщо вони були саме такі в їх лінійках) і порівнявши присквпливо зі своїми і лише потім щось намагатись оцінити
06.05, 11:44АвторОтвет 666Alexandr666
Тому, що в цій темі дійсно те, що потребує обговорення і в гуглі явно таких точно пломб ви не знайдете. А в іншій була відповідь на питання "чи можна це (автентичність) визначити". А визначитт можна лише погугливши, знайшовши відповідні товари відповідних брендів (якщо вони були саме такі в їх лінійках) і порівнявши присквпливо зі своїми і лише потім щось намагатись оцінити
Дякую
Ответы: 0
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.