12.05, 09:03АвторОтвет planar73
Дякую, що знайшли час подивитися та відповісти. Я не нумізмат, колекціонером з великим досвідом і стажем був мій чоловік, він, на жаль, помер два роки тому і я намагаюся продати з його колекції. Відповідь Ваша для мене не дуже зрозуміла, якщо Вам не важко, можете пояснити? З повагою, Ірина
Ответы: 0
Ответы: 1
12.05, 09:41
На жаль, це сучасна підробка сасанідської драхми Шапура I. Ідентична була опублікована в 2018 році в онлайн-базі східних монет ZENO під номером 206114.
Изменено автором 12.05, 09:42
13.05, 18:52АвторОтвет planar73
Доброго вечора! Ви знаєте, я, звичайно, не фахівець, але дуже уважно розглянула монети і не знайшла відмінностей взагалі. Якби це були одноштемпельні, то хоч дрібні деталі не співпадали. Якщо Вам не важко, можете сформулювати конкретно, на чому ґрунтується Ваше твердження, що це копія. Якщо цікаво, у мого чоловіка був нік rebus на віоліті, можливо, що він і виставляв цю монету на ЗЕНО. З повагою Ірина.
Ответы: 2
14.05, 00:16
Шановна Ірино!
Гадати, та сама монета чи різні – саме про цю загадку я й говорив. Особисто я бачу відмінності. Наприклад, у зазначених ділянках. І деякі інші. Чоловіка звали Олег?
14.05, 01:22
Власне кажучи, чому б просто не зробити якісне фото, яке покаже ті самі деталі і усуне сумніви?
Изменено автором 14.05, 01:23
Ответы: 1
14.05, 12:27Автор
Доброго дня, шановне товариство! Виставляю ще фото монети. Звертаюся з проханням до професіоналів у цій сфері, чи є ця монета оригінальною чи ні? Якщо ні, то за якими ознаками?
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.