Аноним
Аноним
21 мая, 22:18

Хто мене обмане

Хто мене обмане

Добридень. Побачив таку книгу. На Олх ціни 2500-2800-3000 грн. Тут є ціни кращі але як поясните різницю. Одна вже продана інший продавець якісь низький рейтинг і ще є але дорожче. Як купити так щоб не обманули і продати потім на Олх?

Теги:
Ответы: 0
22.05, 11:15
Вітаю.
Можете сміливо купувати тут за найнижчою ціною - все одно на Олх ніхто у Вас її не купить.Чому? А тому ;)Продавати не означає продати.
Хтось тут звичайну коробку сірників продає як антикваріат. І таке буває.
Не ставтеся до усього, що тут відбувається, всерйоз )))
І буде Вам щастя.
А удачі в торгівлі не буде. Бо ви не розбираєтеся в тому, що продаєте.
Ответы: 1
22.05, 13:38Ответ Аноним
Саме прикольне що на ОЛХ Ви можете купити схожу монету за 50000 грн. але тут продати навіть за 1000 не зможете. 
Бізнес він такий
Ответы: 2
22.05, 15:24
Побачив таку книгу. На Олх ціни 2500-2800-3000 грн. Тут є ціни кращі але як поясните різницю.Як купити так щоб не обманули і продати потім на Олх?
Осьо вона ж на пром але вже по 6500. Хто обманює?
Добрий день. Прочитав тему. Доволі дивна. Як Вас можна обманути, якщо Ви можете обирати і обрати ту, ціна якої Вас влаштовує. Тут немає поняття "обманути".  Продавець ставить свою ціну, Покупець купляє, або не купляє. "Обманути" - це продавати підробку, як оригінал. Усе інше - пропозиція Продавця на розгляд Покупця.
У плані як так купити, щоб потім перепродати. Так з зазначеним підходом виходить, що Ви шукаєте як би кого "обманути" і купити за меншу ціну, а потім продати з наваром.)) Але ж Ви не вважаєте це за "обманути"?))
Изменено автором 22.05, 15:39
22.05, 16:12Ответ LOGOTYPE18
Ви мабуть неуважно прочитали повідомлення автора )
Він переймається, щоб його не обманули. А обманути когось, то для нього нормально ;)
22.05, 16:55Ответ LOGOTYPE18
От ви тут усі кумедні ;)
Автор переймається, щоб його не обманули з ціною, про справжність взагалі немає мови.
Він не розуміє, що з ціною його може обманути лише він сам )))
22.05, 16:39Ответ Аноним
А хто його з вас знає? чи не обмане ....
----------------------------------------------------------------
Так і Вас же ніхто не знає - Ви ж позиціонуєтесь тут як Анонім.) Чи не обманете?))
Изменено автором 22.05, 16:41
Аноним
22.05, 16:18Автор
А перша дві триста. Той видно зразу що продавець хороший, але що заробиш якщо тут купиш тай за 2500 продаш на Олх. Того й питаю. Тут розуміти треба я розумію всі хочуть надурити
Аноним
22.05, 20:03АвторОтвет Z E N
То і ви вже бачили таке. Я кажу я на тому добре розуміюся, гроші відправиш скажуть потім що вже продали а Олх доставкою не хотять, пишуть пишіть мені в телеграм
Ответы: 3
Аноним
22.05, 16:57Автор
Ото ви й сидете такі кажете купляй-купляй в нього. Ніби нічого не ясно
Кажете все одно не продаш я ж то розумію що то не просто так.
Самі спалились спочатку сказали що то шо куплю на Олх дорожче тут і не продам
Аноним
22.05, 17:42АвторОтвет LOGOTYPE18
Ну то грошей не треба мати багато а лише розуму. А того продавця копійки а ну чи знає хтось? А як пропаде то свищи шукай потім
Вчера, 14:52Ответ Аноним
Воно дійсно тих 113 тисяч, що зараз є у ставках не стоїть. Воно стоїть десь тисяч 150-170. 
А якщо Ви боїтесь, що вам продавець не відправить ту книжку, просить відправити наложеним платежем. Це передбачено правилами сайту. І продавець не зможе відмовитись без наслідків для себе.
Аноним
22.05, 17:24Автор
А якщо її і нема в продавця то до кого потім іти?
Ото я і кажу що про рейтинг то тоже важно. А чого не продам то вже до Вас питання не до мене. Я якщо бачу різницю в ціні то зразу чуствую
22.05, 17:25Ответ Аноним
Удалено автором
22.05, 21:29
Маразм крепчал... Пора принять таблетку.
В ушах пищит секретный позывной – 
По выходным так хочется в разведку – 
Айда, ребята, кто из вас со мной...©
Вчера, 12:10
Навіщо з теми "ні про що" роздувати таке. Автор явно тупий                " менеджер". Але дивує реакція Спільноти. Ви ж самі просуваєте "тупу єресь" своїми коментарями... Невже це не зрозуміло..
Вчера, 12:13
Ще забув Автору порадити стосовно цієї книги. Половиною сторінок можна дупу витерти , якщо, звісно, сторінки не слизькі, іншу- на самокрутки. Якщо перша половина не придатна за призначення, то просто спалити...
Аноним
Сегодня, 00:33АвторОтвет sokol 33
Я на Вас не обіжаюсь бо ті філософствування то кабінетна аскеза, то волю до істини замінили вольою до систематизації тумана.
А що вони не можуть построїть храм мудрости ще не означає що його нема. Просто заходить туди треба не через категоричний імператив а через пристрасть і пропасть свого 'я'. То людей так дурять я на тому розуміюся.
Задушили жизнь логікою, приручили думання і кажуть то критика розума. Понімать треба філософія не кролик на dissecting table а то танець над пропастю, то коли Діоніс сміявси а не нудота протестантського педантизма.
Аноним
Сегодня, 00:40АвторОтвет Kodoyamaha
Осьо вище пишу а ну чий не батько трансцендентального сум'яття правду говоре. Вивчати філософію це кидати визова богам. А філософствувати за Кантом то тихенько записувати думки в днівник бо ж не дай Боже афекти. Ото вам і творець антиномій тут розуміть треба, я розуміюся на тому.
Я й кажу що коли він заговорив про межі ума то вже був за ними а сам цього не пойняв.
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.