Добридень. Побачив таку книгу. На Олх ціни 2500-2800-3000 грн. Тут є ціни кращі але як поясните різницю. Одна вже продана інший продавець якісь низький рейтинг і ще є але дорожче. Як купити так щоб не обманули і продати потім на Олх?
21 мая, 22:18
Хто мене обмане
Хто мене обмане
Можете сміливо купувати тут за найнижчою ціною - все одно на Олх ніхто у Вас її не купить.Чому? А тому ;)Продавати не означає продати.
Хтось тут звичайну коробку сірників продає як антикваріат. І таке буває.
Не ставтеся до усього, що тут відбувається, всерйоз )))
І буде Вам щастя.
А удачі в торгівлі не буде. Бо ви не розбираєтеся в тому, що продаєте.
2 копійки 1992 р.
Бізнес він такий
Осьо вона ж на пром але вже по 6500. Хто обманює?
Добрий день. Прочитав тему. Доволі дивна. Як Вас можна обманути, якщо Ви можете обирати і обрати ту, ціна якої Вас влаштовує. Тут немає поняття "обманути". Продавець ставить свою ціну, Покупець купляє, або не купляє. "Обманути" - це продавати підробку, як оригінал. Усе інше - пропозиція Продавця на розгляд Покупця.
У плані як так купити, щоб потім перепродати. Так з зазначеним підходом виходить, що Ви шукаєте як би кого "обманути" і купити за меншу ціну, а потім продати з наваром.)) Але ж Ви не вважаєте це за "обманути"?))
Він переймається, щоб його не обманули. А обманути когось, то для нього нормально ;)
Автор переймається, щоб його не обманули з ціною, про справжність взагалі немає мови.
Він не розуміє, що з ціною його може обманути лише він сам )))
"Історія західної філософії", Бертран Рассел, 1995 р.
----------------------------------------------------------------
Так і Вас же ніхто не знає - Ви ж позиціонуєтесь тут як Анонім.) Чи не обманете?))
перша - так, тут всі хочуть надурити
друга - Вас, безперечно, надурять.
"Історія західної філософії", Бертран Рассел, 1995 р.
владелец этой чудо книги, решил сделать суперрекламный ход создав эту тему (посмотрите остальные его темы-все идентичные).
Така ото матола...
Кажете все одно не продаш я ж то розумію що то не просто так.
Самі спалились спочатку сказали що то шо куплю на Олх дорожче тут і не продам
Чи тут не дурять людей?
То ж видно що воно стілько не стоїть
А якщо Ви боїтесь, що вам продавець не відправить ту книжку, просить відправити наложеним платежем. Це передбачено правилами сайту. І продавець не зможе відмовитись без наслідків для себе.
Ото я і кажу що про рейтинг то тоже важно. А чого не продам то вже до Вас питання не до мене. Я якщо бачу різницю в ціні то зразу чуствую
В ушах пищит секретный позывной –
По выходным так хочется в разведку –
Айда, ребята, кто из вас со мной...©
А що вони не можуть построїть храм мудрости ще не означає що його нема. Просто заходить туди треба не через категоричний імператив а через пристрасть і пропасть свого 'я'. То людей так дурять я на тому розуміюся.
Задушили жизнь логікою, приручили думання і кажуть то критика розума. Понімать треба філософія не кролик на dissecting table а то танець над пропастю, то коли Діоніс сміявси а не нудота протестантського педантизма.
Я й кажу що коли він заговорив про межі ума то вже був за ними а сам цього не пойняв.