Handmader
Handmader
27 мая, 01:24

Робота з поталлю

Робота з поталлю
Привіт усім!                                                       Дуже люблю малювати гори олійними фарбами.Люблю сам процес,хоч і занадто спішу,щоб побачити кінцевий результат.Найбільше чекаю моменту,щоб нанести лак на всю картину та щоб побачити ,як вона від цього змінюється( це може побачити,я думаю,лише автор).Та останнім часом я в захваті від роботи з декоративною пастою.Мене тішить те,що паста швидко сохне і результат виходить швидше,ніж при роботі з олійними красками.Та найбільшим задоволенням для мене є нанесення поталі на картину.Чомусь ця робота мені приносить найбільше радості.Та ,ні ще більше радості отримую,коли сиджу у на терасі і дивлюся на свою золочену картину. І от тут у мене питання :,,Це щастя від золотого кольору чи я справді знайшла своє місце під сонцем? Чи ця ейфорія скоро пройде?"Цікаво було б почитати думку інших художників.Золото-щастя,чи це мине?

09.06, 09:35Автор
Привіт.Цікаво почитати думку інших художників.Чи бувають пензлики улюбленими?До цього часу у мене такого не було.Як би я їх не мила,вони вже на другій картині мене підводять.Лише нові завжди справляються із поставленими задачами.Пензлик для художника - це розхідний матеріал чи їх потрібно якось спеціально вимочувати ,виварювати,чи ще якісь маніпуляції робити,щоб вони служили довго?Які ваші думки,спільното?
Изменено автором 09.06, 09:36
Ответы: 0
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.