Ответы: 0
08.06, 11:52
Медаль Бранденбурзького провінційного мисливсько-стрілецького союзу. Але вони, наче, тільки зі срібла. А ваша на цих фото не дуже схожа на срібну
08.06, 12:02АвторОтвет mantis-ua
Дякую Вам Шановний!!!я лише початківець!!! Я не думаю що хтось би підробляв таку медаль!!! Якщоб була якась інфа по вазі-то зміг би порівняти...але в гуглі взагалі нічого не знайшов...
08.06, 12:11АвторОтвет mantis-ua
Для початку пошукаю магніт чи спробую зрозуміти чи вона зі срібла!!! Бо про це навіть не думав...Дякую Вам за підказку!!
Ответы: 3
08.06, 16:40АвторОтвет mantis-ua
Дякую Вам...це дуже користно!!! За посиланням- трошки гірший стан та кільце під підвіс мабуть не оригінальне...Але вже знаю від чого стартувати!!!
Ответы: 1
08.06, 17:22
Вітаю!
4 дні тому з польського Ebay повністю ідентична була продана за 300 злотих (70 євро).
Przepraszamy...
І цей же продавець не зміг продати на німецькому сайті за 48 євро!
Ринок - річ непередбачувана ))
09.06, 01:44АвторОтвет КАПІТАН ZELENY
Дякую Вам.буду знати тепер від чого стартувати!!! Бо купив її на барахолці за копійки і тільки тому що сподобалась як виглядає!!!
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.