Вітаю! Ігор, не віддавайте перевагу ШІ. Козацькі "носогрійки" виглядають інакше. Розширте пошук на спеціалізовані статті. Доречі, ви ж не знаєте матеріал люльки) А це важливо!
Дякую за "юначе" )) Дуже приємно) Давайте фото козацької люльки з чубуком в комплекті тіла люльки, за який підвішувався ціпок - і я піднімаю руки вгору )))
Як тільки повернуся то обов'яково(ще список накатайте що я там вам винен щоб тільки цим не заморачуватись; в мене в компі десь навіть фото старої картини козака з люлькою на шиї було).Наскільки Вам відомо? Мала люлька з керамічним "тілом" носилася і в поясі і в кисеті, хоча і них бувала зверху перемичка щоб підвішувати на шию. З металевою оковкою підвішувались частіше. Цікаво, звідки беруться люди які позіціонують себе всіязнавцем практично в кожній темі, ну раніше була партія а зараз то?(питання риторичне). Нічого що я вам з затримкою відповідаю? 😁
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».
Ігор, не віддавайте перевагу ШІ. Козацькі "носогрійки" виглядають інакше. Розширте пошук на спеціалізовані статті. Доречі, ви ж не знаєте матеріал люльки) А це важливо!
В продажі
«VIOLITY»