Alyonaa
Alyonaa
19 июня, 23:01

Унікальна книга така вона в одному екземплярі !

Унікальна книга така вона в одному екземплярі !

Книга Автографів Легенд Київського "Динамо" – Живе Свідоцтво Епохи та Безмежної Відданості Опис: Шановні знавці справжньої цінності, колекціонери духу та серця, і всі, чия душа вічно закохана у велику гру – футбол! Перед вами постає не просто лот, а справжня реліквія українського спорту, що дихає історією, спогадами та незламним духом. Це книга автографів – унікальне зібрання, яке збиралося з такою любов'ю та наполегливістю, що здається, ніби її сторінки досі зберігають тепло рук тих, хто її створював. Історія, що промовляє до серця України: Ця книга є безцінною спадщиною родини, де любов до України та футбольного клубу "Динамо" Київ була не просто захопленням, а частиною життя, що передавалася з покоління в покоління. Її збирав батько мого близького товариша – справжній патріот своєї країни та безмежно відданий шанувальник "Динамо", людина, яка сама знала смак перемог на футбольному полі. Його пристрасть до команди була настільки глибокою, що вона межувала з мистецтвом. Він не шукав легких шляхів. Кожен підпис у цій книзі – це історія його особистої подорожі, його невтомної праці. Він їздив за улюбленою командою, бував на кожному матчі, терпляче приходив до "парканів та сіток" тренувальних баз та стадіонів, чекаючи на своїх кумирів. Це були роки щирого пошуку, глибокого спілкування, коли кожен автограф був здобутий немов дорогоцінна перлина – з повагою та величезною відданістю. Його мрія була амбітною і чистою: зібрати автографи кожного футболіста та тренера великого київського "Динамо" тієї славетної епохи. І він здійснив її, наповнивши цю книгу неповторним духом команди-легенди. Сумна доля та благородна місія: На жаль, час невблаганний. Власника цієї унікальної колекції більше немає з нами. Його син, мій товариш, хоча й сам є завзятим футболістом, але, можливо, через інший погляд на цінності колекціонування, не відчуває тієї глибини та історичної ваги, яку несе ця книга. Саме тому, з величезною повагою до пам'яті батька, він прагне, щоб цей безцінний артефакт знайшов свій справжній дім – у руках того, хто зможе відчути його душу, зберегти його історію та передати цю велич наступним поколінням. Це шанс не просто купити, а успадкувати частину української спортивної душі. Сузір'я Легенд ФК "Динамо" Київ – Золотий Фонд України: На її сторінках навіки закарбувалися підписи справжніх титанів українського та світового футболу – імен, що є гордістю нашої нації: * Великий Метр українського футболу: В.В. Лобановський * Легендарні Особистості та Символи Епохи: А.К. Пузач, М.М. Коман * Плеяда Зірок, чиї імена лунають у віках: Олег Блохін, М.І. Фоменко, Ю. Гаврилов, О. Романцев, С. Балтача, В. Веремеєв, В. Бессонов, А. Бойко, А. Баль, Л. Буряк, В. Колотов, С. Журавльов, А. Дем'яненко, М. Михайлов, А. Хапсаліс, В. Євтушенко, В. Лозинський, А. Сорокалет, В. Хлус Стан та Безцінність – Погляд у Вічність: Книга збереглася у прекрасному стані, немов її охороняв сам дух футболу. Кожен автограф є чітким, автентичним та добре збереженим, що є свідченням її винят

19.06, 23:16
Літери закінчилися? А так гарно починала... Вже була тут пару тижнів назад така ж книга... Думаю, якщо зрівняти автографи, то буде купа питань... Ціна - купити зараз - окремо повеселила, правда лишилось питання - а чому не мульйон?)))
20.06, 01:13АвторОтвет Nel993
Ціна, дуже приємна..., а лімон, тому-що забагато)
Ну скажу є люди я думаю які і готові заплатить за неї і більше
Ответы: 0
Ответы: 1
20.06, 01:10АвторОтвет 666Alexandr666
Літери закінчилися? А так гарно починала... Вже була тут пару тижнів назад така ж книга... Думаю, якщо зрівняти автографи, то буде купа питань... Ціна - купити зараз - окремо повеселила, правда лишилось питання - а чому не мульйон?)))
Скажу то та сама книга що і той раз виставляли на обговорення но
Хочу сказать я поставив її ціну 2000 хочуть купляють нє то нє 
А то бліц
Там уже людині рішать я захотів таку суму
Ответы: 2
19.06, 23:23
Мої вітання! 
Ну нарешті я її дочекався!
Але бачу, Ви теж часу не гаяли: опис фантастичний, відразу відпадають всі питання.
Хіба, можливо, до назви лоту "Гол, который я не забил" додати: "Экспертиза, которую я не делал".
20.06, 01:11АвторОтвет Matolaserge
Мої вітання!  Ну нарешті я її дочекався! Але бачу, Ви теж часу не гаяли: опис фантастичний, відразу відпадають всі питання. Хіба, можливо, до назви лоту "Гол, который я не забил" додати: "Экспертиза, которую я не делал".
На щот експертизи протягом двух днів буде готова ще є питання очікую результат експертизи !
Но увіряю вони є оригінальні !
20.06, 01:17Автор
Я додам через 2-3дні висновок експертів на автентичність! Надіюся тоді ваші тупа шуткі пропадуть ! 
І по перше. Я продавець і мені вирішувати за скільки я продаю товар кому не нравиться ціна будласка можете далі листать!
Якого ви бена додовбуєтеся за ціну вам завидно чи як !? 
Ну я просто втомився од цього міліон да як що я захочу то і два поставлю моя річ я виставляю її. І мені рішать яка. Буде ціна ! Ще питання
20.06, 01:19Автор
І ще я вам скажу так я військоіо службовець 95 добре ! 50% з виторгованого ідуть нам в
На покупку машини ! Щоб ви так собі мали  поняття я це роблю не тільки за раді свого інтересу !
Ответы: 4
20.06, 22:24АвторОтвет Kazimir
Ну як ви думаєте на такому воюють то прошу до нас в лави ) научите нас ) будем дуже вдячні за інструктаж!
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.