Я знаю, що таке фосфоритова конкреція. Оця конкретно по кольору трохи схожа, але не по формі і візерунку. Це по-перше. А крім цього - в повідомленні автора мова йде про вугілля (!). Отже, перед нами, швидше вугільна конкреція. У вугільних конкреціях дуже часто знаходяться карбонізовані залишки рослин: частини коріння, гілок, листків, шишки. В правій верхній чверті фотографії проглядаються світліші зони ромбічної форми, розділені смугами темнішого кольору, що нагадує будову шишки. На фото - вугільні конкреції.
Я знаю, що таке фосфоритова конкреція. Оця конкретно по кольору трохи схожа, але не по формі і візерунку. Це по-перше. А крім цього - в повідомленні автора мова йде про вугілля (!). Отже, перед нами, швидше вугільна конкреція. У вугільних конкреціях дуже часто знаходяться карбонізовані залишки рослин: частини коріння, гілок, листків, шишки. В правій верхній чверті фотографії проглядаються світліші зони ромбічної форми, розділені смугами темнішого кольору, що нагадує будову шишки. На фото - вугільні конкреції.
Доброго дня! Можливо й так. То щоб дізнатися потрібно розрізати, та палернути ?
це було б ідеально, але я не впевнений, що у автора в наявності є каменерізний станок. А болгаркою з великою вірогідністю предмет буде зіпсовано, тому я б не різав. Спробувати приполірувати те. що є і гарно сфоткати з кількох боків - можливо, буде краще видно, що це.
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.
Нет подключения к Интернету. Проверьте соединение и нажмите «Повторить».