LenaLavre
LenaLavre
21 июня, 16:07

Помогите пожалуйста определить цену (примерную) и оригинальность фигурки

Помогите пожалуйста определить цену (примерную) и оригинальность фигурки
Подскажите пожалуйста сколько может стоить сейчас данная фигурка, мне не встречалась...
Надеюсь это не новодел?
Кому известно жду помощи
С ув

Ответы: 0
Вчера, 21:29Автор
Это кто как видит)
А я поблагодарю от сердца- кто подскажет)
Не сильна я в написании возможно,  но и фигурку похоже пока никто не признал...
Так что набудущее благодарна за помощь!!!
ОтветитьЦитировать
Сегодня, 10:54
Але Ваша мені здається автентичною, насамперед , завдяки надпису . По ціні я би не віддавала менше ніж 800 дол. Но дивіться самі. Якось мені вдалось і купити за 400. Но це був щасливий випадок на той час. Бачу , на Вашій фігуоі є дефекти, чорт без вух. Це, авжеж, впливає на ціну.
Изменено автором Сегодня, 10:55
ОтветитьЦитировать
lufa363
Сегодня, 12:41
При всій повазі до вас ,п. olirka, хочу заперечити. Не на рахунок аутентичності фігурки, звичайно, я не є знавець . Ви прекрасно розумієтеся на фігурках, можливо і найкраще серед  колекціонерів укр. Порцеляни і ви уважно оцінили і вигляд, і клеймо. Просто ви вказали напис, як найочевидніше підтвердження оригіналу.
Але чи не здається вам, що зробити гравірування ( напис), для підробників не створить ніякої проблеми. Копійчана справа, а всі вважають напис гарантією оригінальності.
ОтветитьЦитировать
Сегодня, 13:36Ответ lufa
При всій повазі до вас ,п. olirka, хочу заперечити. Не на рахунок аутентичності фігурки, звичайно, я не є знавець . Ви прекрасно розумієтеся на фігурках, можливо і найкраще серед  колекціонерів укр. Порцеляни і ви уважно оцінили і вигляд, і клеймо. Просто ви вказали напис, як найочевидніше підтвердження оригіналу. Але чи не здається вам, що зробити гравірування ( напис), для підробників не створить ніякої проблеми. Копійчана справа, а всі вважають напис гарантією оригінальності.
Нажаль, клеймо підробляють частіше. А ось подарункові надписи, зазвичай, несуть сенсове навантаження.
ОтветитьЦитировать
lufa363
Сегодня, 13:47Ответ olirka
Звичайно. Але зробити лишній напис для підтвердження оригінальності дорогої фігурки- цілком прийнятний варіант. Підробники вдосконалюються- краще малюють клеймо, ставлять більш схожим шрифтом сорт і навіть ціну, зістарюють дно, інколи навіть роблять потертості і т. І. То чому не можна зробити напис? Це я розмірковую взагалі, без відношення до даної фігури. Просто напис- дуже дешевий і доволі дієвий спосіб « облагородити» підробку і надати їй ознак « того часу», аж до зазначення року. Дешево і сердито, як то кажуть. А для довірливих і необізнаних « поціновувачів порцеляни», саме те- ось вам і фігура, і рік подарунка, і сентиментальність, на додачу.
ОтветитьЦитировать
Сегодня, 13:54Ответ lufa
Є одне "але" )) Радянська школа декоративної каліграфії майже шаблонна. ЇЇ видно неозброєним оком. Практично всі гравірувальники писали одним почерком. Не знаю чому, але це залишається фактом. Заради цікавості, порівняйте при нагоді, дарчі надписи на різних речах. Можливо навіть, будете шоковані. Враження, наче писала одна людина )
ОтветитьЦитировать
Ответы: 4
Сегодня, 16:53Ответ lufa
Удалено автором
lufa363
Сегодня, 18:48Ответ LOGOTYPE18
Доброго дня! Дякую за піклування!!! Та жива я, жива.Сталася печаль, домашній інтернет в особі роутера наказав  довго жити. А в телефон тикати пальцями якось не дуже кошерно… тому і згорнула активність… трішки.
Изменено автором Сегодня, 18:49
ОтветитьЦитировать
Ответы: 2
Ответы: 3
Ответы: 1
Ответы: 1
Сегодня, 12:53
Добридень!
Мені особисто фігурка подобається. Навіть попри те, що дінце не має слідів побутування. Але при бажанні це можна пояснити - хоч елементарним чищенням, хоч "кабінетним" зберіганням. Дарчий надпис вносить шарм. Ознак "криміналу" не бачу ))
ОтветитьЦитировать
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.