Matolaserge
Matolaserge
23 июня, 22:54

Присвята ворогу

Присвята ворогу
Привіт, друзі!
Всі люблять детективні розповіді, таємниці історії, архіви Бюро)) та інші речі, котрі якщо не дають інтелектуального навантаження, то принаймні розважають. Ця тема повинна би бути в стилі AnnaVlad (сучасної Агати Крісті), де давно відомо, хто вбивця, але всі під підозрою. З основним питанням: хто ж цей загадковий персонаж, а чи його підпис, і як таке можливо, що дарчий напис присвячено найзапеклішому ідеологічному "ворогу"? Відповідаю заздалегідь: всі наші здогадки були б нікчемними перед його величністю Життям, у якому можливо все. І навіть трохи більше.

Книгу планую виставляти на продаж, але, при всій любові до літератури - не маю навіть приблизного уявлення як її оцінити. 

З радістю вислухаю всіх зацікавлених, прийму поради щодо ціни, та з задоволенням розповім історію протистояння цих двох глиб-літераторів зі свого скромного погляду. 
Дякую заздалегідь.

Сегодня, 11:35
Безперечно цікавий предмет. Лише, у світлі останніх подій з шахраями, знайдіть зразки почерку автора підпису, щоб покупці могли порівняти і не виникало сумнівів.

А сама тема про протистояння двох письменників дуже цікава, з Вашим вмінням описувати могла б вийти чудова стаття.
ОтветитьЦитировать
Сегодня, 16:57АвторОтвет IvanoF
Дякую велике!
Ви праві, ці випадки стали неприємно-частими. Особисто в мене, звісно ж, немає жодних сумнівів щодо автентичності, оскільки обидва герої при житті були друзями сім"ї, і саме тому, я впевнений, можу поділитись набагато цікавішими фактими, аніж про те нам скаже Вікіпедія)).
І ще раз дякую, мабуть, історія 30-тирічної давності, про те, як формувалось державотворення, чому один із авторів став "світочем", а інший опальним "псевдо-сепаратистом", при чому тут Чорновіл і Кравчук, і скільки разів "виїзжав" за кордон на початку 20-го сторіччя рядовий закарпатець, при цьому не виходячи з дому, - варта уваги. Я спробую описати. Дякую за підтримку!
ОтветитьЦитировать
Ответы: 0
Ответы: 1
Хотите добавить сообщение?
Чтобы участвовать в обсуждении, пожалуйста, авторизуйтесь.
ПоискЗакрыть
Cookies
Мы используем обязательные файлы cookie для корректной работы сайта и дополнительные, чтобы сделать взаимодействие с сайтом максимально удобным. Это помогает нам персонализировать ваш пользовательский опыт и получить аналитическую информацию для улучшения сервиса. Если вы согласны принять все файлы cookie, нажмите «Принять все», если нет – «Только необходимые». Дополнительные сведения см. в Политике использования cookie.