Привіт, друзі!
Всі люблять детективні розповіді, таємниці історії, архіви Бюро)) та інші речі, котрі якщо не дають інтелектуального навантаження, то принаймні розважають. Ця тема повинна би бути в стилі AnnaVlad (сучасної Агати Крісті), де давно відомо, хто вбивця, але всі під підозрою. З основним питанням: хто ж цей загадковий персонаж, а чи його підпис, і як таке можливо, що дарчий напис присвячено найзапеклішому ідеологічному "ворогу"? Відповідаю заздалегідь: всі наші здогадки були б нікчемними перед його величністю Життям, у якому можливо все. І навіть трохи більше.
Книгу планую виставляти на продаж, але, при всій любові до літератури - не маю навіть приблизного уявлення як її оцінити.
З радістю вислухаю всіх зацікавлених, прийму поради щодо ціни, та з задоволенням розповім історію протистояння цих двох глиб-літераторів зі свого скромного погляду.
Дякую заздалегідь.
Чендей Іван Михайлович — Вікіпедія
Петровцій Іван Юрійович — Вікіпедія
А сама тема про протистояння двох письменників дуже цікава, з Вашим вмінням описувати могла б вийти чудова стаття.
Ви праві, ці випадки стали неприємно-частими. Особисто в мене, звісно ж, немає жодних сумнівів щодо автентичності, оскільки обидва герої при житті були друзями сім"ї, і саме тому, я впевнений, можу поділитись набагато цікавішими фактими, аніж про те нам скаже Вікіпедія)).
І ще раз дякую, мабуть, історія 30-тирічної давності, про те, як формувалось державотворення, чому один із авторів став "світочем", а інший опальним "псевдо-сепаратистом", при чому тут Чорновіл і Кравчук, і скільки разів "виїзжав" за кордон на початку 20-го сторіччя рядовий закарпатець, при цьому не виходячи з дому, - варта уваги. Я спробую описати. Дякую за підтримку!